Zarejestruj się
Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.
- Odpowiedzi 8
- Wyświetleń 7,9 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam, jak w tytule zhackowali mi konto!
Wszedłem wczoraj na losowy server w GTA (po prostu włączyłem GTA Online z ekranu logowania), gdy już chwile pograłem to wszedł jakiś gościu(mam nick zapisany lvl 1500) zaczął hackować server i wysyłał każdemu w grze pieniądze (po bodajże 500000, maksymalną sumę jaką można chyba komuś przesłać), wysłał mi tak ok. 160mln. Następnego dnia tj. 10.06.2017r klikając w ikonę GTA 5 na moim pulpicie nie mogę się zalogować do socialclub i zacząć gry, cały czas komunikat że hasło bądź email jest nieprawidłowy. Wszedłem przez przeglądarke na socialclub i to samo, udało mi się jednak zalogować po przez fb, gdy wszedłem na konto dramat. Wszystkie dane pozmieniane:
-Lokalizacja zmieniona na Wielką Brytanie
- Email z [email protected] zmieniony na [email protected] który wymaga weryfikacji
-Hasło zmienione nie wiem na jakie....
Nie mogę nawet się skontaktować z pomocą techniczną Rockstar, ponieważ gdy chcę założyć nowe zdarzenie wyskakuje mi komunikat żeby zweryfikować email...
POMOCY!!! CO ZROBIĆ!!!