Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz po uruchomieniu wyskakuje ten błąd. Próbowałem robić spojność plików przez uninstaller ,ale nie pomogło bo przy użyciu cmd nie potrafiłem tego zrobić. Proszę o pomoc ponowan instalacja 67 gb nie wchodzi zbytnio w gre.

Bez tytułu.png

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano (edytowane)

No

36 minut temu, HeavyWolfPL napisał:

Czytałeś do końca? 

Tak ,nadal nie czaje sprawdzania spojności. jak wpisuje ,,D:\Program Files (x84)\Rockstar Games\Grand Theft Auto V,, w cmd nie wyszukuje mi niczego

Edytowane przez Kubejj
Opublikowano

Teoretycznie tak i nie. Możesz grać o ile się nie mylę jak masz normalne GTA i nie chcesz aktualizacji wyłącz internet, ale wtedy tylko single. 

Opublikowano (edytowane)

chciałem grać offline ale nie chce mi uruchomić gry. walcze dalej. zobaczę co będzie. wskakuje infe,że aktywacja gry wymaga połączenia online. o co tu chodzi?

p.s. gra jest mojego syna, ja mu to tylko pomagam ogarnąć, więc robię wszystko, żeby dziecko było zadowolone

Edytowane przez janoslaw
  • 1 miesiąc temu...