Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_15143

Zaraz po uruchomieniu wyskakuje ten błąd. Próbowałem robić spojność plików przez uninstaller ,ale nie pomogło bo przy użyciu cmd nie potrafiłem tego zrobić. Proszę o pomoc ponowan instalacja 67 gb nie wchodzi zbytnio w gre.

Bez tytułu.png

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 5,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_15150

No

36 minut temu, HeavyWolfPL napisał:

Czytałeś do końca? 

Tak ,nadal nie czaje sprawdzania spojności. jak wpisuje ,,D:\Program Files (x84)\Rockstar Games\Grand Theft Auto V,, w cmd nie wyszukuje mi niczego

Edytowane przez Kubejj

Opublikowano
comment_15161

mam problem. po uruchomieniu gry załącza się instalacja. trwa on kilka godzin. w tym czasie nie mogę grać. to co najmniej be sensu, bo nie chcę mi się czekać tyle, żeby zagrać. co jest nie tak i czy jest opcja grania bez tej "aktualizacji"?

Opublikowano
comment_15162

Teoretycznie tak i nie. Możesz grać o ile się nie mylę jak masz normalne GTA i nie chcesz aktualizacji wyłącz internet, ale wtedy tylko single. 

Opublikowano
comment_15163

chciałem grać offline ale nie chce mi uruchomić gry. walcze dalej. zobaczę co będzie. wskakuje infe,że aktywacja gry wymaga połączenia online. o co tu chodzi?

p.s. gra jest mojego syna, ja mu to tylko pomagam ogarnąć, więc robię wszystko, żeby dziecko było zadowolone

Edytowane przez janoslaw

• 1 miesiąc temu...