Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_995

Szukam ludzi do pogrania w GTA V Online (PC) - sam zacząłem stosunkowo niedawno (30 Rank). Mamy 4 osobową  grupkę  znajomych do wspólnej gry - z tymże nie zawsze udaje się złapać wszystkim w jednym czasie, dlatego chcemy powiększyć "ekipę", żeby częściej robić jakieś heist'y/wyścigi/cokolwiek w sprawdzonym i sympatycznym gronie. Najchętniej widzielibyśmy osoby w wieku 20+ lat. Pozdrawiam i zapraszam serdecznie do wspólnej. :]

"Ekipa" stworzona wczoraj:
https://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/ultra_prawilniaki

Steam:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198012301269

Teamspeak:
Address: 178.217.186.86   Port: 10906
Channel: Full Metal Rage (grupa2 jest bez hasła)

• Odpowiedzi 2.4 tys.
  • Wyświetleń 1.5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Szukam ludzi do pogrania w GTA V Online (PC) - sam zacząłem stosunkowo niedawno (30 Rank). Mamy 4 osobową  grupkę  znajomych do wspólnej gry - z tymże nie zawsze udaje się złapać wszystkim w jednym cz

• Witam. Szczerze nie polecam ekipy TIGERGTA5 TG. Członkowie atakują swoich i niszczą zasoby, transporty, itp. Dwa razy się zastanówcie zanim tam dołączycie.

• Witam. Szukam ekipy do grania, robienia napadów i innych świetnych rzeczy (bez skojarzeń  ) Nie ma być to duża ekipa tylko gdzieś czteroosobowa. Wymagania: TeamSpeek 3 (podam ip) M

Opublikowane grafiki

Featured Replies

Opublikowano
comment_31505

Ja mogę :) mam dobre zarobki a też mam fajne misje do porobienia przy których możemy coś potestować oraz pozarabiać :) preferuje import export ale zależy jak tam wyjdzie :) Zaprosiłem cie na SC Mój nick OliwierPlayGame lvl:100 dziś osiągnięty :D też mam tampe bojową więc możemy porobić łowce głów albo jakieś zadania/wyzwania vipa aby zarobić :D czekam mój disc to OliwierPlayGame #3919 a skype to Opgosek Totalny

Opublikowano
comment_31515

Siemano poszukuję graczy to wspólnej rozwałki napadów itp itd Co najważniejsze :

-Nie szukam osób które grają raz lub dwa razy w tygodniu Szukam ekipy do dłuższej gry 

-TS3 to chyba minimum wymagań jednak fajnie pogadać sobie to dużo ułatwia

Jeżeli chodzi o mnie to poziom około 25 postać świeżak :D Na co dzień pracuję wiec niestety granie po nocach w tygodniu odpada :/ 

Jeżeli jest ktoś zainteresowany pisać PW :D Pozdro ludzie