Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_995

Szukam ludzi do pogrania w GTA V Online (PC) - sam zacząłem stosunkowo niedawno (30 Rank). Mamy 4 osobową  grupkę  znajomych do wspólnej gry - z tymże nie zawsze udaje się złapać wszystkim w jednym czasie, dlatego chcemy powiększyć "ekipę", żeby częściej robić jakieś heist'y/wyścigi/cokolwiek w sprawdzonym i sympatycznym gronie. Najchętniej widzielibyśmy osoby w wieku 20+ lat. Pozdrawiam i zapraszam serdecznie do wspólnej. :]

"Ekipa" stworzona wczoraj:
https://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/ultra_prawilniaki

Steam:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198012301269

Teamspeak:
Address: 178.217.186.86   Port: 10906
Channel: Full Metal Rage (grupa2 jest bez hasła)

• Odpowiedzi 2.4 tys.
  • Wyświetleń 1.5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Szukam ludzi do pogrania w GTA V Online (PC) - sam zacząłem stosunkowo niedawno (30 Rank). Mamy 4 osobową  grupkę  znajomych do wspólnej gry - z tymże nie zawsze udaje się złapać wszystkim w jednym cz

• Witam. Szczerze nie polecam ekipy TIGERGTA5 TG. Członkowie atakują swoich i niszczą zasoby, transporty, itp. Dwa razy się zastanówcie zanim tam dołączycie.

• Witam. Szukam ekipy do grania, robienia napadów i innych świetnych rzeczy (bez skojarzeń  ) Nie ma być to duża ekipa tylko gdzieś czteroosobowa. Wymagania: TeamSpeek 3 (podam ip) M

Opublikowane grafiki

Featured Replies

Opublikowano
comment_33185

Hej.

Potrzebuje jeszcze 2 osób na geniusza zbrodni do pierwszych 5 napadów.

Najlepiej osoby doświadczone potrafiące dotrzymać tempa.

Wyzwanie to ukończyłem już na innej platformie więc przypuszczam, że nie zajmie nam to dłużej niż 6-7 godzin, nagroda za wypełnienie wyzwania- około 14Mln

Edytowane przez Kordo

Opublikowano
comment_33246

Hej, razem z innym kolegą staramy się złożyć drużynę(do napadów w ogóle) od jakiegoś czasu ale zawsze ktoś rezygnuje albo urywa się kontakt w najmniej spodziewanym momencie Specjalnie też przygotowywujemy się powtarzając co trudniejsze misje. Chętnie obgadam szczegóły. Pisz do mnie na social Club: mój nick Miradokus 

Opublikowano
comment_33322

Cześć,

Poszukuję ekipy do grania na PC.

Raczej wymagane mikro (skype, discord czy co tam wygodniej), fajnie by było pograć z kimś w podobnym wieku (ja mam 27 ;) ) ale oczywiście jeśli ktoś jest młodszy ale ogarnięty to żaden problem.
Siedzę wieczorami 18-24 od poniedziałku do piątku a weekendy dłużej, jak będzie się dobrze grało to i nockę można zarwać :D . Generalnie jestem chętny do robienia wszystkiego, co przynosi $$$ i RP, od wyścigów przez napady na glitchach kończąc. Samemu wieje nudą.

Zapraszajcie i piszcie na Socialclub, bo z forum to może być różnie.

nick: Motoholik
https://pl.socialclub.rockstargames.com/member/motoholik

Pozdro.

Opublikowano
comment_33444

Jestem chętny | 14 lat # troche mało # | GTA online- początkujący # | dosyć ogarnięty | cichy | pierwszy napad ukończony | strzelanie 8/9 | prowadzenie 9/10|

POSIADAM DISCORD #nick diskord mil1118# | nick rockstar/gta5 #Polski_demonek# ||| jeśli masz jeszcze jakieś pytania pisz discord

Opublikowano
comment_33661

elo mam na imie Mateusz  szukam 2 osub do wspulnej gry mam 14 lat i na obecny moment 76 level 

wszyscy kturzy hcol dolonczyc musol wejsc na webspeak.pl KLAN 4 KANAL rekrutacja do ekipy GTA V haslo mateusz55

i dla wszystkih nie mam polskiej klawiatury dla tego bez polskih znakuw 

godziny w kturyh jestem od 12.00 do 21.00

Edytowane przez komando2004

Opublikowano
comment_33662

elo mam na imie mateusz  szukam 2 osub do wspulnej gry mam 14 lat i na obecny moment 76 level 

wszyscy kturzy hcol dolonczyc musol wejsc na webspeak.pl  klan 4 kanal  rekrutacja do ekipy gta 5 haslo mateusz55

i dla wszystkih nie mam polskiej klawiatury dla tego bez polskih znakuw

Edytowane przez komando2004