Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Wspólne granie GTA Online na PC

Opublikowano
comment_995

Szukam ludzi do pogrania w GTA V Online (PC) - sam zacząłem stosunkowo niedawno (30 Rank). Mamy 4 osobową  grupkę  znajomych do wspólnej gry - z tymże nie zawsze udaje się złapać wszystkim w jednym czasie, dlatego chcemy powiększyć "ekipę", żeby częściej robić jakieś heist'y/wyścigi/cokolwiek w sprawdzonym i sympatycznym gronie. Najchętniej widzielibyśmy osoby w wieku 20+ lat. Pozdrawiam i zapraszam serdecznie do wspólnej. :]

"Ekipa" stworzona wczoraj:
https://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/ultra_prawilniaki

Steam:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198012301269

Teamspeak:
Address: 178.217.186.86   Port: 10906
Channel: Full Metal Rage (grupa2 jest bez hasła)

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam. Szczerze nie polecam ekipy TIGERGTA5 TG. Członkowie atakują swoich i niszczą zasoby, transporty, itp. Dwa razy się zastanówcie zanim tam dołączycie.

• Witam. Szukam ekipy do grania, robienia napadów i innych świetnych rzeczy (bez skojarzeń  ) Nie ma być to duża ekipa tylko gdzieś czteroosobowa. Wymagania: TeamSpeek 3 (podam ip) M

• W sumie to mógłbym dołączyć ? lvl - 200 nick - enskyzOfficial (taka łódka na profilowym) Chętnie bym przyjeżdżał na jakieś zloty samochodowe, mógłbym pomagac w robieniu jakiś napadów ?

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_33185

Hej.

Potrzebuje jeszcze 2 osób na geniusza zbrodni do pierwszych 5 napadów.

Najlepiej osoby doświadczone potrafiące dotrzymać tempa.

Wyzwanie to ukończyłem już na innej platformie więc przypuszczam, że nie zajmie nam to dłużej niż 6-7 godzin, nagroda za wypełnienie wyzwania- około 14Mln

Edytowane przez Kordo

Opublikowano
comment_33246

Hej, razem z innym kolegą staramy się złożyć drużynę(do napadów w ogóle) od jakiegoś czasu ale zawsze ktoś rezygnuje albo urywa się kontakt w najmniej spodziewanym momencie Specjalnie też przygotowywujemy się powtarzając co trudniejsze misje. Chętnie obgadam szczegóły. Pisz do mnie na social Club: mój nick Miradokus 

Opublikowano
comment_33322

Cześć,

Poszukuję ekipy do grania na PC.

Raczej wymagane mikro (skype, discord czy co tam wygodniej), fajnie by było pograć z kimś w podobnym wieku (ja mam 27 ;) ) ale oczywiście jeśli ktoś jest młodszy ale ogarnięty to żaden problem.
Siedzę wieczorami 18-24 od poniedziałku do piątku a weekendy dłużej, jak będzie się dobrze grało to i nockę można zarwać :D . Generalnie jestem chętny do robienia wszystkiego, co przynosi $$$ i RP, od wyścigów przez napady na glitchach kończąc. Samemu wieje nudą.

Zapraszajcie i piszcie na Socialclub, bo z forum to może być różnie.

nick: Motoholik
https://pl.socialclub.rockstargames.com/member/motoholik

Pozdro.

Opublikowano
comment_33444

Jestem chętny | 14 lat # troche mało # | GTA online- początkujący # | dosyć ogarnięty | cichy | pierwszy napad ukończony | strzelanie 8/9 | prowadzenie 9/10|

POSIADAM DISCORD #nick diskord mil1118# | nick rockstar/gta5 #Polski_demonek# ||| jeśli masz jeszcze jakieś pytania pisz discord

Opublikowano
comment_33661

elo mam na imie Mateusz  szukam 2 osub do wspulnej gry mam 14 lat i na obecny moment 76 level 

wszyscy kturzy hcol dolonczyc musol wejsc na webspeak.pl KLAN 4 KANAL rekrutacja do ekipy GTA V haslo mateusz55

i dla wszystkih nie mam polskiej klawiatury dla tego bez polskih znakuw 

godziny w kturyh jestem od 12.00 do 21.00

Edytowane przez komando2004

Opublikowano
comment_33662

elo mam na imie mateusz  szukam 2 osub do wspulnej gry mam 14 lat i na obecny moment 76 level 

wszyscy kturzy hcol dolonczyc musol wejsc na webspeak.pl  klan 4 kanal  rekrutacja do ekipy gta 5 haslo mateusz55

i dla wszystkih nie mam polskiej klawiatury dla tego bez polskih znakuw

Edytowane przez komando2004