Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Wspólne granie GTA Online na PC

Opublikowano
comment_995

Szukam ludzi do pogrania w GTA V Online (PC) - sam zacząłem stosunkowo niedawno (30 Rank). Mamy 4 osobową  grupkę  znajomych do wspólnej gry - z tymże nie zawsze udaje się złapać wszystkim w jednym czasie, dlatego chcemy powiększyć "ekipę", żeby częściej robić jakieś heist'y/wyścigi/cokolwiek w sprawdzonym i sympatycznym gronie. Najchętniej widzielibyśmy osoby w wieku 20+ lat. Pozdrawiam i zapraszam serdecznie do wspólnej. :]

"Ekipa" stworzona wczoraj:
https://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/ultra_prawilniaki

Steam:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198012301269

Teamspeak:
Address: 178.217.186.86   Port: 10906
Channel: Full Metal Rage (grupa2 jest bez hasła)

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam. Szczerze nie polecam ekipy TIGERGTA5 TG. Członkowie atakują swoich i niszczą zasoby, transporty, itp. Dwa razy się zastanówcie zanim tam dołączycie.

• Witam. Szukam ekipy do grania, robienia napadów i innych świetnych rzeczy (bez skojarzeń  ) Nie ma być to duża ekipa tylko gdzieś czteroosobowa. Wymagania: TeamSpeek 3 (podam ip) M

• W sumie to mógłbym dołączyć ? lvl - 200 nick - enskyzOfficial (taka łódka na profilowym) Chętnie bym przyjeżdżał na jakieś zloty samochodowe, mógłbym pomagac w robieniu jakiś napadów ?

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_53479

Witam

Kolego, koleżanko ekipa TheExpendables Corp poszukuje graczy do ekipy. Więc jeśli jesteś nowym graczem lub stałym graczem który szuka ekipy do napadów, sprzedaży, zlotów itd to zapraszamy w nasze szeregi. Ekipa korzysta z discorda. 

Więc jeśli jesteś zainteresowany/a by dołączyć do ekipy napisz do mnie prywatną wiadomość

Uwaga!!

Ekipa przyjmuje graczy wyłączne 16+. Osób zmodowanymi kontami cheaterów, moderów nie przyjmujemy 

Pozdrawiam 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_53582

Witam   mam 25 lat  szukam ekipy do grania ja praktycznie dopiero zaczynam Grać moja Ranga 8 Mam biuro szukam ludzi do mojej organizacji  i po prostu do pogrania ? 

Mój nick Social klubu to : szakalek43

Opublikowano
comment_53622

Witamy Graczy
Ekipa Dzieci Bogdana otwiera rekrutacje. Zapraszamy wszystkich chętnych do dołączenia do naszej ekipy. Oferujemy pomoc w sprzedażach i napadach  , zloty z nagrodami, ogarniętą administracje.
Sercem naszej ekipy jest Discord do którego linka podajemy w wiadomości prywatnej
Nasza ekipa przyjmuje osoby +16
Zapraszamy do wspólnej gry
Administracja Dzieci Bogdana :)

Opublikowano
comment_53678

Witam

Szukam ekipy do zrobienia wszystkich napadów w celu ukończenia Geniusza Zbrodni. Mam 24 lata, głównie gram w godzinach wieczornych. Wymagań raczej nie mam żadnych, nawet Discord jest tak naprawdę niepotrzebny, ale w razie potrzeby jakąś komunikację można ogarnąć.

Nick w grze: Qustosh

Pozdro xD

Opublikowano
comment_53706

Przystojny kawaler, 25 lat, szuka ekipy do robienia napadów i pomocy w rozwożeniu towarów różnego rodzaju. ? Wiek członków ekipy - minimum 18.

Edytowane przez dercik

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
comment_53987

emblem_256.png.a0cd158b75a992494bf70df72dcdd8a9.png

Witam

Szukam kilku osób do grania w napadach i wspólnych sprzedażach z wytwórni i magazynów.

Komunikator to Discord dla tych , którzy lubią grać i słyszeć.

Wiek powyżej 25L 

Gra przeważnie popołudniami lub późnym wieczorem. A w weekendy różnie.

Zapraszam chętnych do wspólnej gry bez spin.

Socjal Club Dołącz do ekipy

Discord: Zaproszenie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_54129

Czesc wszystkim jestem nowym graczem w GTA v online i mam pytanie odnośnie zarabiania hajsu. Nie chcę nic kupować za realne pieniądze a chce w miarę szybko się wzbogacić. Szukam ekipy gdzie mógłbym się rozwijać. Wyczytałem gdzieś że fajnie by było uzbierać 2.5 mln i kupić za to garaż i CEO i zająć się import export ? Jak to działa kupiłem jakieś biuro w przecenie za 500 tys

Opublikowano
comment_54132

Witam. Poszukuję osoby do grania w gta 5 online, samemu się nudno gra. Lat 14+ ja mam 17 lat. Mikro najlepiej jak by było. Ts albo jakaś inna platrofma. Z góry dzięki 

Opublikowano
comment_54272

Hej wszystkim. Szukam kilku osób do zarabiania hajsu bo Moja ekipka się wysypała i już nikt nie gra. 134 lvl, mam tylko bazę. 19 lat, TS i discord posiadany

Nick: UndeadRabbiT, gościu w masce przeciwgazowej na awatarze.

Opublikowano
comment_54275
6 godzin temu, kwietniuqr napisał:

Hej wszystkim. Szukam kilku osób do zarabiania hajsu bo Moja ekipka się wysypała i już nikt nie gra. 134 lvl, mam tylko bazę. 19 lat, TS i discord posiadany

Nick: UndeadRabbiT, gościu w masce przeciwgazowej na awatarze.

Cześć jeśli nie masz z kim grać to dołączaj pogramy https://pl.socialclub.rockstargames.com/member/TGR5TIGER/crews

Opublikowano
comment_54312

Szukam Jakiejś Stałej Ekipki. Potrzeba 3 osób nwm mam 14 lat wsm zara 15 XD. DS,TS albo jakieś inne platformy. Nie obchodzi mnie lvl ani wiek :1. Ważne żeby było mikro.

Edytowane przez Reddy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_54398

Witam Jestem Tu Dość Świeży.

Posiadam Ekipę której przydały by się osoby chętne od czasu do czasu pograć.

https://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/rudaszmata/wall

Zapraszam chętnych Wstęp wolny.

Stały kontakt ze mną Na FB szukajcie Grucha Zdrzewa zdjęcie gruszki gumowej. 

Gram Na PS3 a od niedawna na PC.

Edytowane przez GruchaZdrzewa

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
comment_54533

Siemanko, 
szukam jakichś dwóch ogarniętych osób do pogrania, gram  tylko w weekendy, chodzi o jakieś napady, bądź cokolwiek za co można dostać ładny hajs. Zainteresowanych niech wysyłają zaproszenia na SC, nick : kRzEmIeNxPoMpA

Edytowane przez kRzEmIeNxPoMpA

Opublikowano
comment_54602

Cześć ? wszystkim, szukam ekipy do zrobienia napadów i różnych misji, granie z hindusami, niemcami i ruskimi zrobiło się trudne bo w większości ciężko trafić żeby świadomie rozumieli angielski i większość specjalnie nie ogarnia prostych poleceń, więc wraz z kolegą szukam osób które by pomogły.

Z góry zaznaczam że mamy po 20 lat i z dzieciakami grać nie będziemy, dosyć dużo przeklinamy więc uwaga bo się jeszcze zgorszycie i dobrze by było jak byś miał dystans do siebie ?

Rozmowy głównie przez TeamSpeak'a