Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_995

Szukam ludzi do pogrania w GTA V Online (PC) - sam zacząłem stosunkowo niedawno (30 Rank). Mamy 4 osobową  grupkę  znajomych do wspólnej gry - z tymże nie zawsze udaje się złapać wszystkim w jednym czasie, dlatego chcemy powiększyć "ekipę", żeby częściej robić jakieś heist'y/wyścigi/cokolwiek w sprawdzonym i sympatycznym gronie. Najchętniej widzielibyśmy osoby w wieku 20+ lat. Pozdrawiam i zapraszam serdecznie do wspólnej. :]

"Ekipa" stworzona wczoraj:
https://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/ultra_prawilniaki

Steam:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198012301269

Teamspeak:
Address: 178.217.186.86   Port: 10906
Channel: Full Metal Rage (grupa2 jest bez hasła)

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam. Szczerze nie polecam ekipy TIGERGTA5 TG. Członkowie atakują swoich i niszczą zasoby, transporty, itp. Dwa razy się zastanówcie zanim tam dołączycie.

• Witam. Szukam ekipy do grania, robienia napadów i innych świetnych rzeczy (bez skojarzeń  ) Nie ma być to duża ekipa tylko gdzieś czteroosobowa. Wymagania: TeamSpeek 3 (podam ip) M

• W sumie to mógłbym dołączyć ? lvl - 200 nick - enskyzOfficial (taka łódka na profilowym) Chętnie bym przyjeżdżał na jakieś zloty samochodowe, mógłbym pomagac w robieniu jakiś napadów ?

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_24911

Potrzebna mi ekipa do zrobienia przygotowań i napadu "Ucieczka z więzienia". Niestety do tej pory chciałem grać z randomami, ale albo opuszczali napad lub po prostu byli nieogarnięci i ciągle dali się zabijać. Mój nick: LimaxPLOfficial

Opublikowano
comment_24979

Witam poszukuję ludzi do wspólnej gry

-Nie lubię robić napadów szkoda czasu

-Misje 2x to co lubię :) 

-Aktualnie 101 oraz 339 lvl posiadam wszystko co chyba jest możliwe do siania rozpierduchy na mieście xD Hangar/bunkier/biuro/wszelkie produkcje

-Przegrane około 1300h 

-20lat

-Za pozwoleniem mogę dodać [KILKA] Pieniąszków :):);):D 

-Nie gram 24/7,ale często gdy mam więcej czasu spędzam bardzo dużo czasu na online,wiadomo granie samemu się nudzi a w kilku to jednak była by zabawa :D 

......................................................................................................................................................................................................................................

-Szukam ludzi którzy lubią przez większość swojego czasu w online jeździć bez celu oraz drażnić innych graczy :) 

-TeamSpeak

-Najlepiej 18+ no chyba,że jesteś ogarnięty/a to mniej 

-Jeżeli ktoś jest chętny to wysyłać swoje nicki 

Opublikowano
comment_25025

kamilcio1220               xAtlasx      odezwałem się do was na socialclubie wysłałem wam też moje konto na facebooku tam będziemy mogli sie szybciej dogadywać lub na social clubie jak wolicie. Pozdrawiam 

Opublikowano
comment_25026

Poszukuję aktywnej ekipy dla siebie i kumpla do wspólnej gry w wolnych sesjach , napadów , i innych zabaw .

Mikrofon każdy z nas posiada

discord -a mamy , znamy i używamy

no i oczywiście 18 + jest .

Zapraszam na Social Cluba - Garrusek2.0

Opublikowano
comment_25149

Cześć ! Mam na imię Radosław (w skrócie Radek). Ostatnio zacząłem sobie grać w gta V online i samemu wbiłem ten 26/27 poziom. Myślę, że miło by było pograć ze stałą ekipą, porobić napady, misje, powygłupiać się, pogadać lub nawet pośmiać się.

Osobiście nie widzę bariery wieku. Sam mam 16 lat i nie sądzę aby wiek miał znaczenie we wspólnej zabawie, bo przecież o to chodzi w grach.

W komentarzach osoby zainteresowane niech napiszą swoje nicki, a na pewno je zaproszę do znaj.

Opublikowano
comment_25183

Witam przeszedłem z ps4 na pc i wróciłem do grania w GTA Online. Szukam ogarniętych ludzi do wspólnej gry , robienia napadów itp itd, posiadam biuro, klub , wytwórnie, hangar i baze. Mam 23 lata i jestem ogarniętym graczem wiec poszukuje osób przyklejonych wiekiem i ogarniętych.

Opublikowano
comment_25191

Czesc szukam osob do wspolnego grania robienia napadow,misji,magazynow itp. Ogolnie do zacnej zabawy :D . Niestety mam zaledwie 15 lat . Nie przeszkadzalo by mi nawewt jak bym gral z 30-latkiem poniewaz wiek nie ma znaczenia. Najlepiej by bylo jak by te osoby nie bylo sztywne ale mialy tez troche takiej powagi oczywiscie zalezy od momentu :D co ja tu moge dodac . Napewno nie bedziecie sie nudzic ze mna bo jest co robic :D 

moj steam:    http://steamcommunity.com/id/WeXeN/

Social club: WeXeNN

Widzimi sie w grze :D

Opublikowano
comment_25229

Cześć mam 15 lat i szukam ludzi do wspólnego grania i zabawy tylko nie mam mikrofonu bo bida w kraju ;c no a w gta mam 80 lvl a na koncie aktualnie 7,6M równiez mam dobre autka itd posiadam baze bunkier siedzibe plantacje :D biuro magazyn i jeszcze to cos z biura ;p

Opublikowano
comment_25262

Siema, 22 lata here. Szukam z bratem kogoś do wspólnych napadów itd. Jeśli chcesz, możemy pograć razem. Zaproś mnie na Socialu: DzikaMangusta 

Nie zwracaj też uwagi na mój lvl, bo gram w GTA od premiery na PC, po prostu utraciłem dostęp do dawnego konta i musiałem kupić nową kopię :P