Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Usługi sieciowe Rockstar są chwilowo niedostępne. Wróć do Grand Theft Auto V i spróbuj ponownie później.

Opublikowano
comment_71960

Jak wchodzę do GTA 5 online to wyskakuje mi błąd 
,,Usługi sieciowe Rockstar są chwilowo niedostępne. Wróć do Grand Theft Auto V i spróbuj ponownie później."
Mam to już 2 dzień za każdym razem jak wchodzę do GTA Online.967371327_Zrzutekranu(5).thumb.png.97d855a2f620b4c6152bdc2cfebd8991.png

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_72108

Ten błąd oznacza, że serwery Rockstar są chwilowo niedostępne i nie możesz połączyć się z grą online. Jest to problem, który dotyczy wielu graczy i często występuje, gdy serwery są przeciążone lub napotykają problemy techniczne.

Najlepszym rozwiązaniem jest poczekać i spróbować ponownie później. Jeśli problem nadal występuje po kilku godzinach, najlepiej sprawdzić na stronie internetowej Rockstar Support czy nie ma informacji o awarii serwerów.

Jeśli problem będzie się powtarzał, radziłbym skontaktować się z pomocą techniczną Rockstar, aby uzyskać dalsze wsparcie i pomoc.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
comment_72461

Witam mam problem z odpalaniem gta przez moją domową sieć przez mobilną idzie ale teleportuje wszystko co chwile wyrzuca gra została kupiona z epicgames wyświetla sie kod 134 image.png.658395a8ebcd2848fb45767a74c8bef9.png