Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 7
- Wyświetleń 7.2 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
InfoPath™ 2 odpowiedzi
-
AdryaNN53 1 odpowiedź
-
TheFoxiSLis 1 odpowiedź
-
xKamilu 1 odpowiedź
Popularne dni
Most Popular Posts
-
Nie powiedział bym średnim. Kości pamięci są na DDR3 a szyna pamięci w najlepszym wypadku tylko 128 bit. Co nie zmienia faktu, że przy 1366x768 powinieneś mieć te ~35FPS na niskich. Najpierw:
-
Jeśli mam być szczery twoja karta nadaje się co najwyżej do oglądania filmów na internecie w fullhd. Z swojej strony mogę polecić Ci kanał lowspecgamer.
-
Poszperaj na necie gdzieś o najniższych ustawieniach jakie da się zrobić, bo sam szukałem do starego kompa i znalazłem że w jakiś plikach z GTA da sie pozmieniać na niższe niż się da w grze. Tylko ost
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam, nęka mnie pewien problem związany z GTA V
Otóż sprawa wygląda tak:
Gdy odpalam GTA V , przez chwile gra działa płynnie w 30-45 fps, jednak po chwili fps drastycznie spadają do 10-15 fps, co znacznie utrudnia grę
Moje pytanie: Czy ścinki są spowodowane sprzętem? Jak można je zneutralizować?
Mój sprzęt:
Karta Graficzna: Nvidia GeForce GT 740M (2 GB)
Procesor: Intel Core i7-4700HQ @ 2,40GHz (8 rdzeni)
RAM : 8 GB