Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 32
- Wyświetleń 28.4 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
Dawid1209 12 odpowiedzi
-
EPG 9 odpowiedzi
-
gregorYT 8 odpowiedzi
-
d1ck-cheese 3 odpowiedzi
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam mam pytanie tylko się pytam nie zamierzam modować gta5 online ja osobiście ale kiedyś mój kolega jakiś 1 miesiąc temu zmodował gta5 online dodał sobie lvl i $ ponad 176mil i 200lvl modował o godzinie 24 nie przesadzał w sesji ponieważ modował w sesji 1 osobowej i sprawdzał czy nikt nie dołączył zajęło mu to jakieś 2 min po tym wyłączył gta usuną moda wszystkie pliki i odpalił gta nadal miał rp i $ i z tego narodziło się moje pytanie tylko tak szczerze jakie jest prawdopodobieństwo dostania bana jeżeli nikt nas nie zgłosił za moding a gramy normalnie tylko tyle że sobie dodaliśmy raz rp i kase po 2 czy można zarobić bana jeżeli moder w sesji rzuca workami pieniędzy w nas i my dostajemy od niego kasę nie modując sami.
Zainteresował mnie ten temat od dawna ponieważ jakieś 2 dni temu dostałem bana nie wiem za co nie wiem do kiedy to mój pierwszy ban w życiu po prostu grałem nowy tryb masowy skok na punkty w nowej ekipie ze znajomymi po zakończeniu jak zawsze oczywiście wczytywanie gta online po 5 min wczytywania pokazało się uwaga dostałeś bana nie możesz dołączyć do gta5 online twoja postać zostanie zresetowana miałem tam 3mil na koncie i 98 poziom i się bardzo zdziwiłem bo nigdy w życiu nie czitowałem w gta nie obrażałem nawet nie strzelałem się z graczami na publicznych sesjach tylko ekip owych.
Co o tym sądzicie??????????????????