Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Pytanie mod do GTA online

Opublikowano
comment_18829

Witam mam pytanie tylko się pytam nie zamierzam modować gta5 online ja osobiście ale kiedyś mój kolega jakiś 1 miesiąc temu zmodował gta5 online dodał sobie lvl i $ ponad  176mil i 200lvl modował o godzinie 24 nie przesadzał w sesji ponieważ modował w sesji 1 osobowej i sprawdzał czy nikt nie dołączył zajęło mu to jakieś 2 min po tym wyłączył gta usuną moda wszystkie pliki i odpalił gta nadal miał rp i $ i z tego narodziło się moje pytanie tylko tak szczerze jakie jest prawdopodobieństwo dostania bana jeżeli nikt nas nie zgłosił za moding a gramy normalnie tylko tyle że sobie dodaliśmy raz rp i kase po 2 czy można zarobić bana jeżeli moder w sesji rzuca workami pieniędzy w nas i my dostajemy od niego kasę nie modując sami.

Zainteresował mnie ten temat od dawna ponieważ  jakieś 2 dni temu dostałem bana nie wiem za co nie wiem do kiedy to mój pierwszy ban w życiu po prostu grałem nowy tryb masowy skok na punkty w nowej ekipie ze znajomymi po zakończeniu jak zawsze oczywiście wczytywanie gta online po 5 min wczytywania pokazało się uwaga dostałeś bana nie możesz dołączyć do gta5 online twoja postać zostanie zresetowana miałem tam 3mil na koncie i 98 poziom  i się bardzo zdziwiłem bo nigdy w życiu nie czitowałem w gta nie obrażałem nawet nie strzelałem się z graczami na publicznych sesjach tylko ekip owych.

Co o tym sądzicie??????????????????

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 28,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_19353
3 godziny temu, d1ck-cheese napisał:

hi

jak ktos ma ochote troszke po-latac online i zobaczyc ciekawe rozwiazania w kwestii modow to zapraszam

Tworzymy mody i sporo naszych rozwiazan nie jest znanych z uwagi na to jestesmy nie wykrywalni

Jak dołączyć co trzeba  zrobić ile kasy i czy to modowanie na sesji 

Opublikowano
  • Autor
comment_19357
6 minut temu, d1ck-cheese napisał:

masz Discord?

Jak nie masz to zostaw (PM) swoj nick z Social Club to cie znajde, wysle friend invite i moze uda sie pograc dzis czy jutro po poludniu 

discorda mogę ściągnąć ale jeszcze cały tydzień mam bana nie wiem za co więc prosił bym abyś poczekał mogę discorda podać i social club podać nawet teraz z góry dziękuję.

Ile i czy wo gule to coś kosztuję ???

Edytowane przez Dawid1209

Opublikowano
  • Autor
comment_19359
10 minut temu, d1ck-cheese napisał:

masz Discord?

Jak nie masz to zostaw (PM) swoj nick z Social Club to cie znajde, wysle friend invite i moze uda sie pograc dzis czy jutro po poludniu 

discord nazwa                                   dawidx2

a social club podam potem