Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_85052

Witam wszystkich mam pewien problem odnośnie gry. Nie grałem w grę bardzo długo mogło być to parę miesięcy , zainstalowałem menyoo gra mimo że wszystkie pliki są sprawne poprostu jest opóźniona czasami dzieje się coś takiego że auto samo skręca przez 3 4 sekundy i nie da się skręcić w drugą stronę lub gdy jadę prosto i hamuje to auto dalej jedzie nie wiem czy jest to jakiś delay lub coś innego ale gdy ktoś wie co się dzieje prosze o pomoc .

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Featured Replies

Opublikowano
  • Administrator
comment_85053
Cześć! Wygląda na to, że Twój problem może być związany z ustawieniami gry lub z interakcją modów. Proponuję kilka kroków, które mogą pomóc:
  • Sprawdź, czy wszystkie mody są zgodne z aktualną wersją gry.
  • Spróbuj zresetować ustawienia sterowania w grze.
  • Przetestuj grę bez zainstalowanych modów, aby sprawdzić, czy problem nadal występuje.
  • Sprawdź, czy na klawiaturze lub kontrolerze nie ma żadnych zacięć lub problemów.
Jeśli to nie pomoże, spróbuj poszukać na forach poświęconych modyfikacjom GTA, może ktoś miał podobny problem.

• Namo zmienił(a) tytuł na Auto samo skręca przez 3 4 sekundy