Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_2022

Szukam ogarniętych ludzi do zrobienia geniusza, wiek się nie liczy ważne żeby było mikro (nie musi być ciągle można choćby słuchać), doświadczenie w gta i znajomość wszystkich napadów (nie wymagam tu konkretnego lvla ale tak jak mówię liczy się doświadczenie), zgranie no i oczywiście trochę czasu. Nie wymagam żebyśmy to zrobili jednego dnia, lepiej dłużej a dokładniej :)

Chętni pisać na dole psn albo dodawać mnie: Szffagier18

• Odpowiedzi 1.4 tys.
  • Wyświetleń 650.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Szukam ogarniętych ludzi do zrobienia geniusza, wiek się nie liczy ważne żeby było mikro (nie musi być ciągle można choćby słuchać), doświadczenie w gta i znajomość wszystkich napadów (nie wymagam tu

• mikiniki555555
    mikiniki555555

Witam wszystkich. Poszukuję osób do napadów i przygotowań. mikiniki555555 Też chętnie pomogę. Dobrze by było z mikrofonem ale nie koniecznie. Mam prawie 30 lat, także nie palę misji przez sa

• Siemanko wszystkim! Chciałbym zaprosić starszych graczy to naszych ekip na PS4 - Polish Seniors i Polish Veterans. Gramy głównie wieczorami, przede wszystkim chodzi o fajną zabawę i dużo śmiechu

Opublikowane grafiki

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_33384

Tak jak w temacie. Szukam 3 ogarniętych i chętnych osób które mają czas w sobotę (24.03) o 12.00. Do zrobienia "ustaw emp" i później naturalnie napad. Wymagania to oczywiście mikrofon, jakiś przyzwoity lvl adekwatny do misji (myślę że od 40 w górę) i tylko +18 lat :) Dzieci jest dość na serwerach...

Chętnych proszę o wpisanie się w temacie, podanie nicku i wieku.

Opublikowano
comment_33726

Chodzi mi dokładnie że szukam ludzi do robienia zasobów bunkrze i wytwórniach. Mój psn to PiotrZaleski mój plan jest taki że możemy zrobić tak że np. robimy raz u mnie raz u ciebie w bunkrze potem w wytwórni a potem każdy sam w import/expert i od początku. I jak już ktoś ma np kolekcje u siebie lub pełny bunkier albo wytwórnie to ma pierwszeństwa a ktoś się zgadza z moją propozycje to zapraszam do wspólnej gry.