Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_2022

Szukam ogarniętych ludzi do zrobienia geniusza, wiek się nie liczy ważne żeby było mikro (nie musi być ciągle można choćby słuchać), doświadczenie w gta i znajomość wszystkich napadów (nie wymagam tu konkretnego lvla ale tak jak mówię liczy się doświadczenie), zgranie no i oczywiście trochę czasu. Nie wymagam żebyśmy to zrobili jednego dnia, lepiej dłużej a dokładniej :)

Chętni pisać na dole psn albo dodawać mnie: Szffagier18

• Odpowiedzi 1.4 tys.
  • Wyświetleń 651.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Szukam ogarniętych ludzi do zrobienia geniusza, wiek się nie liczy ważne żeby było mikro (nie musi być ciągle można choćby słuchać), doświadczenie w gta i znajomość wszystkich napadów (nie wymagam tu

• mikiniki555555
    mikiniki555555

Witam wszystkich. Poszukuję osób do napadów i przygotowań. mikiniki555555 Też chętnie pomogę. Dobrze by było z mikrofonem ale nie koniecznie. Mam prawie 30 lat, także nie palę misji przez sa

• Siemanko wszystkim! Chciałbym zaprosić starszych graczy to naszych ekip na PS4 - Polish Seniors i Polish Veterans. Gramy głównie wieczorami, przede wszystkim chodzi o fajną zabawę i dużo śmiechu

Opublikowane grafiki

Featured Replies

Opublikowano
comment_34947

Siema!!

Witamy w ekipie Wojtka,ktory dolaczyl do nas dzisiaj:)

Ekipa powoli rosnie i coraz latwiej jest znalesc wspolnika do gry i to wlasnie cieszy. 

Oficialnie online bede ok 21.30 ale moge sie pojawiac na krotki czas na grze wczesniej.

Jezeli ktokolwiek ma ochote na wspolna gre i czerpanie z tego przyjemnosci bez spiny to serdecznie zapraszamy. 

Moj nick psn PrzemasP

Pozdrawionka dla calej ekipy i moich znajomych. 

Edytowane przez PrzemasP

Opublikowano
comment_34960

Siemanko wszystkim!

Dzieki wszystkim za super gre i zajebisty klimat. Udalo sie ogarnac zasoby,eksport/import i inne u kazdego a jak to mowia hajs sie musi zgadzac :D

Witamy rowniez w nnaszych progach Johna,ktory wczoraj do nas dolaczyl :)

Pozdro dla calej ekipy i naszych znajomych,z ktorymi wspolnie gramy!!

Opublikowano
comment_35163

Siemaneczko wszystkim!

Na początku witamy w zespole Julie i Frediego jest nam bardzo milo :)

Wczoraj zaliczyliśmy po raz kolejny świetna zabawę i bajeczny klimat. Udało się ogarnąć przygotowania Ucieczki z wiezienia wraz z napadem u Hanczy.

Oczywiście w 100% wykonane zadania u wszystkich z importem/eksportem,autkami jak i bunkry.

Super robota.

Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczyska na grze,ja jak zawsze moge sie dzisiaj pojawiac w ciagu dnia,ale oficjalnie online jestem od 21.30 :D

P.S Zapraszamy każdego kto ma ochotę wspólnie pograć bez znaczenia na range postaci,mikrofon nie jest obowiązkowy,jednak przyznać trzeba,ze bardzo ułatwia grę:)

Podaje nick psn PrzemasP oraz kolega kukson3

Opublikowano
comment_35215
siema jakis kontakcik do was można złapać??

No chlopacy widze ze dobrze sie bawicie. Super. Mnie niestety rozlozyla jakas wirusowka i caly dzien w lozku a na profilu moj synek smiga. Pozdrowionka.

Zdrowiej i wracaj [emoji3]

Siemaneczko mój psm daniel jaro Mikulak zaproś i wbijaj na imprezkę pozdro
Opublikowano
comment_35220
1 godzinę temu, TeknomanPL napisał:

Siemano!

Kolega kukson dal namiary:)

Kazdy kto tylko ma ochote do nas dolaczyc serdecznie zapraszamy:D

Piszcie lub wysylajcie zapr.do znajomych nasze nicki to daniel jaro Mikulak,marcinos2209 lub moj PrzemasP 

Pozdrowionka 

Opublikowano
comment_35237

Czesc ekipa!

Dzisiaj wieczorem nastawiam sie na pomoc w przygotowaniach do napadow jak i samych napadow. Kazdy kto ma cos do wykonania niech uderza do mnie 

Pojawiam sie jak zawsze od godz.21 

Dla tych,ktorzy wieczorami nie moga do dyspozycji bede caly weekend.

Pozdro!!! 

Edytowane przez PrzemasP

Opublikowano
comment_35243
22 minuty temu, PrzemasP napisał:

Wpisujesz w wyszukiwaniu znajomych ten nick i zapraszasz do znajomych 

ok dzięki za pomoc posłałem zapki siedzie też u was na discordzie sypnełem posta w pokoju z pomocą i czekam na jakiś odzew :D do zobaczenia na gta :D a i z góry sory ale na discordzie jestem noobem całe życie siedziałem na tsie xD

Edytowane przez TeknomanPL

Opublikowano
comment_35245
51 minut temu, TeknomanPL napisał:

ok dzięki za pomoc posłałem zapki siedzie też u was na discordzie sypnełem posta w pokoju z pomocą i czekam na jakiś odzew :D do zobaczenia na gta :D a i z góry sory ale na discordzie jestem noobem całe życie siedziałem na tsie xD

Jestes online?