Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_2022

Szukam ogarniętych ludzi do zrobienia geniusza, wiek się nie liczy ważne żeby było mikro (nie musi być ciągle można choćby słuchać), doświadczenie w gta i znajomość wszystkich napadów (nie wymagam tu konkretnego lvla ale tak jak mówię liczy się doświadczenie), zgranie no i oczywiście trochę czasu. Nie wymagam żebyśmy to zrobili jednego dnia, lepiej dłużej a dokładniej :)

Chętni pisać na dole psn albo dodawać mnie: Szffagier18

• Odpowiedzi 1.4 tys.
  • Wyświetleń 650.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Szukam ogarniętych ludzi do zrobienia geniusza, wiek się nie liczy ważne żeby było mikro (nie musi być ciągle można choćby słuchać), doświadczenie w gta i znajomość wszystkich napadów (nie wymagam tu

• mikiniki555555
    mikiniki555555

Witam wszystkich. Poszukuję osób do napadów i przygotowań. mikiniki555555 Też chętnie pomogę. Dobrze by było z mikrofonem ale nie koniecznie. Mam prawie 30 lat, także nie palę misji przez sa

• Siemanko wszystkim! Chciałbym zaprosić starszych graczy to naszych ekip na PS4 - Polish Seniors i Polish Veterans. Gramy głównie wieczorami, przede wszystkim chodzi o fajną zabawę i dużo śmiechu

Opublikowane grafiki

Featured Replies

Opublikowano
comment_38724

Witam

Posiadam klub motocyklowy ,a w raz z nim 2 wytwórnie i bunkier. Brakuje mi tylko zgranej ekipy aby to wszystko dobrze poprowadzić. ? Kto jest chętny do dołączenia do mojej ekipy proszę o podanie nicku PSN w tym temacie ,a na pewno jak najszybciej go dodam.

Lub od razu proszę mnie dodać! Nick - DonRunnero 

Opublikowano
comment_38979

Witam, chciałbym zrobić wyzwania/trofea związane ze Skokiem na Koniec Świata jednak brakuje mi do tego ogarniątej ekipy. 

Potrzebuję 3 osób posiadających mikrofony i ogarniających GTA Online. Mile widziane osoby znające wymagania owych wyzwań/trofeów, będące jednocześnie zdeterminowane do ukończenia ich. Chciałbym uniknąć sytuacji kiedy to ktoś wykruszyłby się z ekipy po stwierdzeniu, że to dla niego za trudne itp.

Jeśli jesteś zainteresowany dodaj mnie na PSN: iDetker. 

Opublikowano
comment_38993
Dnia 27.06.2018 o 17:13, DonRunnero napisał:

Witam

Posiadam klub motocyklowy ,a w raz z nim 2 wytwórnie i bunkier. Brakuje mi tylko zgranej ekipy aby to wszystko dobrze poprowadzić. ? Kto jest chętny do dołączenia do mojej ekipy proszę o podanie nicku PSN w tym temacie ,a na pewno jak najszybciej go dodam.

Lub od razu proszę mnie dodać! Nick - DonRunnero 

Z chcęcią pogram nick marcin_gaca-13

Opublikowano
comment_39008

Chętny podaj nazwe na SocialClub.Spędzam przy online dosyć długi czas ale wtedy gdy mam z kim grać napisze do ciebei na socialclubie o to co chcialbym wiedziec.

Jeśli mi go podasz moj socialclub to /AnonimowY ekipa do ktorej naleze PLNY 

Edytowane przez Getr0x