Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_2109

Witam,nie mogłem znalezc innego forum polskiego odnosnie gta.Niestety w V nie gram iż mam za słaby komputer ale zwracam sie do was z wielką prośbą.Instalowałem niedawno GTA IV i wszystko było dobrze.Chciałem zainstalować dzisiaj i wyskoczył mi taki błąd.Nie mam pojęcia o co chodzi

daje zdjęcie

jocddvc.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 6.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Featured Replies

Opublikowano
comment_2110
23 minuty temu, michuozw napisał:

Witam,nie mogłem znalezc innego forum polskiego odnosnie gta.Niestety w V nie gram iż mam za słaby komputer ale zwracam sie do was z wielką prośbą.Instalowałem niedawno GTA IV i wszystko było dobrze.Chciałem zainstalować dzisiaj i wyskoczył mi taki błąd.Nie mam pojęcia o co chodzi

daje zdjęcie

jocddvc.jpg

ILE MASZ MIEJSCA NA DYSKU ? 

Opublikowano
  • Autor
comment_2119

Na D jak wybiore mam pokazany tylko dysk,stworzyc folder GTA IV i tam dac instalke? Na C poprzednio chodziło normalnie a cracka wgrywałem sam.Ta sama wersja co mialem przedtem,miejsca instalki nie zmieniałem przedtem

Edytowane przez michuozw