Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 29
- Wyświetleń 25.1 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
Daro267 11 odpowiedzi
-
Radek200317 11 odpowiedzi
-
ktppomarancia 7 odpowiedzi
Popularne dni
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
W gta 5 kupiłem magazyn pojazdów i od razu ukradłem auto i pojechałem do tego garażu. Ale wcześniej jeszcze w ogóle nie wchodziłem do tego garażu. No gdy juz wjechałem do tego garażu odpaliła się ta scenka z tą asystentką która wychodzi za drzwi i okolo 2 sek po tym wyskakuje błąd że Wystąpił błąd podczas dołączania do sesji. I tak jest za każdym razem po tym jak wywala mnie po tym do fabuły. Muszę zresetować gta i online działa i jak jade do garażu (normalnie bez samochodu) tez odpala się ta scenka i znów wywala. To pewnie przez to że od razu kradłem samochód i nie poszedłem obejrzeć tej scenki do magazynu... Co teraz robić?
Platforma PC