Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_23224

Witam!

Przedstawiam wam cheata do GTA5 zrobionego na podstawie Subversion 

Mod zaktualizowany do wersji 1.41

Posiada funkcję jak zwykły subversion + dodałem włąsne funkcję

Gracz
-    God
-    Demi-God
-    Niewidzalność
-    Offradar
-    Wanted level
-    Never wanted
i wiele więcej...

-    Player info section
-    Track (esp)
-    Spectate
-    Ped money drop (2k)
-    2K Drops
-    Random Drops
-    Teleport do gracza
i wiele więcej...

Spawn
-    Pojazdy
-    Peds
-    Obiekty

Instrukcja :
1.    Uruchom GTAV (w trybie okienkowym)
2.    Odpal BlendeRWarEinj.exe lub użyj innego injectora do załadowania DLL'ki
3.    GL HF

Virustotal

Download

SSY

1.png.a143be4ae973889f9e6a9d2ee1677c1a.png22.png.4706ceba0ff03f6446d9dc3258f0005b.png2.png.6d4f348549240240f7344455d5d4ea3b.png

Edytowane przez BlendeR | SDL-Play.pl

blendereqq.000webhostapp.com

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Zajebiste haxy  legit

• To są darmowe haxy? Bo wiadomo że darmowe są bardziej niebezpieczne jeśli chodzi o prawdopodobieństwo bana. Planowałem (I wciąż planuje) kupno płatnego (elusive ultimate) ale jeśli te są za darmo i le

• BlendeR | SDL-Play.pl
    BlendeR | SDL-Play.pl

GL HF - Good Luck Have Fun - Baw się dobrze, powodzenia!  Injector jest spakowany jest w rara ale jak chcesz innego to xenosa  "gazy" ? Cheat jest czysty - Virustotal

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_23238

To są darmowe haxy? Bo wiadomo że darmowe są bardziej niebezpieczne jeśli chodzi o prawdopodobieństwo bana. Planowałem (I wciąż planuje) kupno płatnego (elusive ultimate) ale jeśli te są za darmo i lepsze to nie będę marnowal 30$

Opublikowano
comment_23246

Ok zobaczę i pewnie skorzystam. Tylko pytanko: co to jest GL HF? I jakiego injectora użyć? Plus czy zawsze mogę sobie te gazy zastąpić płatnym? Nie mówiąc o tym czy nie wpakuja mi przy okazji czegoś podejrzanego przy sciaganiu (taa wiem za dużo pytań ale w sprawach haxow w praktyce jestem zielony)

Opublikowano
comment_23306

Ostatnia sprawa. Jeśli znudzi mi się to mod Menu jak je usunąć? Po prostu plik tych danych wrzucić do kosza i usunąć? I będą one pewnie w pliku gta.exe mam rację?

Edytowane przez Olokraft

Opublikowano
  • Autor
comment_23311

Usuwasz plik .dll z injectorem i tyle menu nie dodaje żadnegoo pliku w folderze gta jedynie co to na ścieżce "%appdata%/blenderware" są zapisywane logi cheata czy został poprawnie załadowany etc. i config 

blendereqq.000webhostapp.com

Opublikowano
comment_23465

nie wyświetla mi tego sterowania

dalej nie działa. po kilknięciu f9 znika całkowicie (problem polega na nie reagowaniu na bodźce włączam menu ale nie moge nic wybrać)

Opublikowano
comment_23466

Inaczej. Działa na Windows 8.1? Bo jeśli nie to wiele tłumaczy.

Ps w zapisach mam sterowanie (%appdata%/blendware) ale menu na nie nie reaguje

Opublikowano
comment_23481

@AdryaNN53 na jakim systemie operacyjnym masz te haxy? I które opcje ci działają? Tobie też system radził wyodrębnić pliki by cheaty działały?

Opublikowano
comment_23511

Nie dziala respienie aut 

Speed ,skok itp

i jakieś sa opcje ze wywyala całkiem gre musisz ja od nowa uruchamiać 

Gram na Win7 Sp1 jesli cos pomoze 

Edytowane przez Smietana

Opublikowano
comment_23516

Okej podsumujmy. Na Windows 7 część opcji nie działa a niektóre crashuja grę. Na Windows 8.1 nie działa (Menu się pojawia nie reaguje na sterowanie) na Windows 10 też nie działa część opcji. A twórca haxów milczy od wczoraj. DZIWNE tyle powiem.

Opublikowano
comment_23523
3 minuty temu, AdryaNN53 napisał:

@Smietana zakładasz konto na ich forum i jak zapłacisz za wybraną wersje menu to dają ci permisje do pobrania tego menu

To ja jestem slepy bo nic nie widze ^^