Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_25070

Siemka. Czy te nowe DLC blokuje te napady z luksusowego apartamentu? Bo nie mam kasy na tę bazę z dodatku a chciałbym pograć tamte bo nie zdążyłem zrobić wszystkich.

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 8,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_25115

Gregori1221 żaden z DLC nie kolidował z poprzednimi, jeżeli grasz na PC i w weekend chcesz to z kumplem jestem umówiony na robienie tych nowych bo za przygotowania masz po 36 k . Możemy ci trochę pomoc w zbieraniu na nowy bunkier. Jak coś to nick Garrusek2.0

Opublikowano
  • Autor
comment_25123

no właśnie się zdziwiłem że mieliby zablokować napady. A wiesz może dlaczego nie dostaje tel od lestera, tylko te nowe mogę robić. Tak gram na pc, jak coś to zaproszę cię do znaj i się odezwę przez weekend