Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Full screen / pełny ekran GTA 5

Opublikowano
comment_27157

Witam mam mały problem z GTA V mianowicie gta po uruchomieniu uruchamia się w trybie okna gdy klikam ALT+Enter gra włącza się w pełnym ekranie ale natychmiast się minimalizuje i za każdym razem jak klikam na nią na pasku maksymalizuje się i automatycznie minimalizuje. po wejściu w ustawienia grafiki (całyczas w trybie okna ) gra pokazuje rozdzielczość 800x600 pełny ekran ale gra działa w trybie okna w 1920x1080. próbowałem zmieniać ręcznie ale w notatniku również jest wpisane fullhd

( Sterowniki aktualne (nawt przeinstalowałem na nowe) tryb zgodności z win7 w ogóle się nie włącza tryb online czekam i czekam i nic tylko ładowanie, jako administrator też nie działa przez geforce experience również nie działał fullscreen )

spec:

cpu :4690k 4.9ghz

gpu :gtx 960 4gb w3

mb;z97 pro 4

ram:16gb

os; WIN 10 

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 99,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Opisałem prawie taki sam problem dziś na forum, próbowałem wszystkiego i przed chwilą udało mi się ten problem rozwiązać. W panelu sterowniczym zintegrowanej grafiki intel zmieniłem opcje skalowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_27160

Opisałem prawie taki sam problem dziś na forum, próbowałem wszystkiego i przed chwilą udało mi się ten problem rozwiązać.

W panelu sterowniczym zintegrowanej grafiki intel zmieniłem opcje skalowania. Wcześniej miałem zaznaczone "Zachowaj skalowanie wyświetlacza" i przestawiłem na "Skaluj pełny ekran".

Co ciekawe od tej pory mogę wreszcie zmieniać rozdzielczość a gra uruchamia się normalnie. Mój problem dotyczył laptopa, jeśli grasz na stacjonarce spróbuj pogrzebać w ustawieniach wyświetlania twojej karty.

Edytowane przez Cerndos

• 2 tygodnie później...
  • Namo zmienił(a) tytuł na Full screen / pełny ekran GTA 5
  • 4 lata później...