Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 8
- Wyświetleń 7.2 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
Adam Nawałka 4 odpowiedzi
-
eaglevhs 2 odpowiedzi
-
Namo 1 odpowiedź
Popularne dni
Most Popular Posts
-
To może tłumaczyć problemy z przenoszeniem modowanych postaci. Wszyscy myśleli, że to walka z modrami a oni po prostu w tym grzebali :-) Tak mi się wydaje.
-
@Adam Nawałka jeśli już utworzyłeś drugą postać nie możesz jeśli jednak masz np. tylko jedną postać z np. 150 lvl i chcesz utworzyć drugą, to podczas tworzenia drugiej postaci masz możliwość przenies
-
@Adam Nawałka Nie wiem dokładnie prawdopodbnie tak. Jako że obecnie jestem w szkole, nie mogę tego sprawdzić
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Oprócz pojawienia się nowych motocykli i ubrań dla prawdziwych twardzieli, a także możliwości założenia własnego gangu motocyklowego została zmieniona także inna zawartość. Wiele nowych opcji poprawi rozgrywkę i uprzyjemni spędzanie czasu wraz z GTA Online.
Motocykliści DLC
04.10.2016
-opcja wyścigu bezkontaktowego jest teraz dostępna w wyścigach kaskaderskich
-od teraz możesz przenieść level swojej pierwszej postaci także na drugą postać podczas jej tworzenia.
Przeniesiony level nie będzie jednak wyższy niż 120
-nie musisz już posiadać odpowiedniej rangi, aby nałożyć na swoje ubranie emblemat ekipy
-zniszczone i skonfiskowane samochody są teraz dostępne do wyboru w wyścigach
-opcja "szybkiego zoom'u" jest teraz dostępna we wszystkich kreatorach
-czas oczekiwania na rozpoczęcie wyścigu kaskaderskiego, kiedy jego lobby jest pełne został zmieniony do 10 sekund
Dodatek do Motocykliści DLC
11.10.2016
-dodano motocykle Western Daemon 2 oraz trzykołowe auto BF Raptor
-umożliwiono kupno szóstej posiadłości oraz garażu
-od teraz możesz sprzedawać auta, które dostałeś za darmo w ramach bonusu dla powracających graczy. Jednak dostaniesz za nie jedynie 50% pieniędzy włożonych w ich modyfikację
Artykuł przetłumaczony przez użytkownika eaglevhs
Źródło: express.co.uk