Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_30594

Słyszałem, że można zainstalować mod menu na ps3 OFW, ale tylko działa na singlu. Podobno na online wyskakuje błąd przy dołączaniu na jakąkolwiek sesję, bo R* kiedyś to załatał jakimś to patchem, ale jakoś pewny nie jestem. Mógłby ktoś rozjaśnić jakoś temat? :) Zależy mi na 30 platynowych nagród i na 100% statystyk. To mogłoby się nadawać?: 

Jakby ktoś walnął komentarzem: "to dlaczego sobie nie jailbreakujesz konsoli?" to moja odpowiedź jest jasna, że posiadam wersje plejki CECH 3004B więc nie da rady, gdyż fabryczny firmware jest wyższy niż 3.55

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 5,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_37644

Możesz grać z tym mod menu swoją postacią z gta online ale tylko na sesjach prywatnych.

Ja sobie w taki sposób kiedyś zmodowałem postać a bana na 150% nie dostaniesz, więc instaluj bez obaw.

Opublikowano
comment_37647
1 minutę temu, Hilariouz napisał:

Możesz grać z tym mod menu swoją postacią z gta online ale tylko na sesjach prywatnych.

Ja sobie w taki sposób kiedyś zmodowałem postać a bana na 150% nie dostaniesz, więc instaluj bez obaw.

Patrzenie na datę dodania posta jest bardzo trudne prawda?

umBDbCc.gif