Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_34216

Mam pewien problem a dokładnie chodzi mi o włączenie GTA. Dziś postanowiłem uruchomić GTA po około miesięcznej przerwie. Wyświetliło mi się okno aktywacji więc wpisałem kod do GTA który otrzymałem przy zakupie ale niestety to nie pomogło. Wcześniej gdy próbowałem włączyć gierkę  wszystko uruchamiało się normalnie i działało bardzo dobrze (nie musiałem wpisywać żadnych kodów do aktywacji)

gta1.png

gta.png

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Napisz ticketa https://support.rockstargames.com/hc/pl/requests/new. Zresetują twój klucz i aktywujesz jeszcze raz. Pamiętaj, że jeśli masz grę na Steam to przez niego musisz ją uruchomić.

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_34218
23 minuty temu, Kalgon napisał:

Mam pewien problem a dokładnie chodzi mi o włączenie GTA. Dziś postanowiłem uruchomić GTA po około miesięcznej przerwie. Wyświetliło mi się okno aktywacji więc wpisałem kod do GTA który otrzymałem przy zakupie ale niestety to nie pomogło. Wcześniej gdy próbowałem włączyć gierkę  wszystko uruchamiało się normalnie i działało bardzo dobrze (nie musiałem wpisywać żadnych kodów do aktywacji)

gta1.png

gta.png

Napisz ticketa https://support.rockstargames.com/hc/pl/requests/new. Zresetują twój klucz i aktywujesz jeszcze raz. Pamiętaj, że jeśli masz grę na Steam to przez niego musisz ją uruchomić.

umBDbCc.gif