Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_4212

Cześć, od paru miesięcy borykam się z problemem. Normalnie wchodzę na GTA 5, wrzuca mnie oczywiście na social club i potem odpala się gta 5. Jak już się załaduje mam do wybrania 3 opcje:

1.wyjdź

2.opcje

3.tryb fabularny

no i chyba nie pozostaje mi nic innego jak wybrać opcje tryb fabularny. No jak już wybiorę ten tryb fabularny trochę się poładuje i mnie wywala i pisze coś takiego - Błędne dane gry. Uruchom ponownie komputer , sprawdź spójność plików gry lub ponownie zainstaluj grę. Więcej informacji: http://rsg.ms/verify no i klikam ok i mnie wywale z gry. Zastosowałem się do wszystkich wskazówek na stronie internetowej i nic, robiłem to nie jednokrotnie, korzystałem z cmd i instalowałem na nowo grę oraz naprawiałem pliki i nic. Proszę po móżcie, byłbym bardzo wdzięczny. 

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_4552

zainstalowałem na inny dysk i teraz jest inny błąd przy włączeniu social club pisze - nie można wczytać Social Club z powowdu niekompletnej instalacji (kod16) wyjdź z gry i przeinstaluj najnowszą wersję social club