Skocz do zawartości
  • Załóż konto na GTA Forum

    Dołącz do społeczności GTA Forum i bądź na bieżąco z nowościami ze świata GTA Online, dziel się swoimi postępami i szukaj kompanów do wspólnej gry.

Rekomendowany post

Hej wszystkim! 
Tak jak w temacie. Problem wygląda następująco, że gdy jestem w menu mam 15-25fps. Włączam grę przy moich ustawieniach w silnglu mam ponad 100fps. Lecz wszystko mam ustawione pod MP to dlatego jest ich tyle. Gdy jestem w MP mam ich 70 i w górę ale gdy np wchodzę w mapę znowu mam takie spadki jak w głównym menu. Czasem się zdarza, że nawet mniej. Jest ktoś w stanie pomóc bo jest to trochę irytujące.
Jeśli jest potrzebna to moja specyfikacja:
Ryzen 2600X
16GB cl16 3200mhz
GTX 780 GHZ  aktualnie 

Link do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 0
  • Utworzono
  • Ostatnia odpowiedź

Najwięcej napisali

Popularny w dniach

Najwięcej napisali

Popularny w dniach

Dołącz do dyskusji

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeżeli masz konto, zaloguj się aby pisać ze swojego konta.

Gość
Odpowiedz...

×   Wkleiłeś treść z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Only 75 emoji are allowed.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia wypowiedź została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Utwórz nowe...

Ważna informacja

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności GTA Forum