Jump to content

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Posted
comment_32

Po pierwsze

Zobacz regulamin ekipy toster.

Po drugie

Upewnij się że twój profil SocialClub jest publiczny, jeżeli nie wejdź na [Link] i ustaw wszystko zgodnie ze zdjęciem poniżej.

Cytat

Screenshot 2016-04-12 21-00-28.jpg

Po trzecie

Upewnij się że Ekipa Toster jest u ciebie aktywną ekipą. Jeżeli nie to wejdź na Social Club ekipy i kliknij Ustaw jako aktywną ekipę.

Cytat

Screenshot 2016-04-12 21-08-17.jpg

Po czwarte

Wejdz na tą strone i opisz siebie, wyślij pod regulaminem link do twojego profilu z Social Club oraz nick z TeamSpeaka. Jeżeli nie wiesz jak zainstalować TSa, zobacz ten poradnik. Po zrobieniu wszystkiego, wyślij!

Przykładowe zgłoszenie:

Cytat

Cześć, jestem Maciej i we wrześniu kończe 19 lat. Gram w GTA od niedawana i chciałbym się czegoś z waszą ekipą nauczyć. Mój SC to: https://pl.socialclub.rockstargames.com/member/maciejmaciek12 a nick na TeamSpeaku to Maciej12. Pozdro

Po piąte

Czekaj aż rozpatrzą twoje zgłoszenie. 

Jeżeli spodobał się ci ten poradnik kliknij ,,Lubię to" pod postem i zostaw komentarz.

Jeżeli ci podobają ci się moje artykuły, kliknij lubię to pod artykułem!

• Replies 4
  • Views 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Featured Replies