Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 8,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @121423563943023 Najpierw wyślij chociaż screena jakiegoś albo swoje konto SocialClub, a nie oferujesz typkowi, którego nie znasz, modowanie konta na jakichś darmówkach scammerze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_49709
1 minutę temu, DivRoK napisał:

@No1sy Nie wierz mu może Cię oszukać i pożegnasz się z kontem. Kup u Namo modowanie i nie będziesz się martwił banem ?

Ja nie jestem jak twój ojciec, jestem uczciwy, może dać hajs po tym jak mu dropne.

Opublikowano
comment_49711
1 minutę temu, DivRoK napisał:

Co ma jakiś Ojciec z tym wspólnego? Zastanów się co piszesz bo też możesz wylecieć z gtaforum i nie będziesz już sobie nabijał postów ?

Jeszcze powiesz, że to mowa nienawiści i ten cały twój lewacki bełkot. Ja napisałem prawdę.

Opublikowano
comment_49713

@121423563943023 Najpierw wyślij chociaż screena jakiegoś albo swoje konto SocialClub, a nie oferujesz typkowi, którego nie znasz, modowanie konta na jakichś darmówkach scammerze ?

Edytowane przez Kubbson

Opublikowano
comment_49714
9 minut temu, DivRoK napisał:

Pisze prawdę oferujesz gościowi darmowe modowanie + brak konta później żeby mieć konto na testowanie modów wiesz ilu takich gówniaków jak Ty przewinęło się na tym forum ? Jesteś przygłupem i tyle i więcej nic już nie pisz bo ludzie się z Ciebie śmieją xDD

Nie potrzebuję konta do dropienia kasy. Jeżeli siebie nazywasz człowiekem to gratuluje. Nikomu tutaj do chuja nie dosięgasz jak i w realnym świecie i dlatego szukasz atencji.

4 minuty temu, Kubbson napisał:

@121423563943023 Najpierw wyślij chociaż screena jakiegoś albo swoje konto SocialClub, a nie oferujesz typkowi, którego nie znasz, modowanie konta na jakichś darmówkach scammerze ?

Mogę wysłać i nie używam darmówek jak ty.

Edytowane przez 121423563943023

Opublikowano
comment_49716
5 minut temu, DivRoK napisał:

Wyślij Screeny jak modujesz jakieś konto a nie gowniaku próbujesz oszukać tutaj osobe i proponujesz jej darmowe modowanie na darmowkach xD 

Mogę nawet to nagrać. PS Nie którzy mają pracę, a nie siedzą na zasiłku u matki, dlatego mogą sobie kupić menu.

Edytowane przez 121423563943023

Opublikowano
comment_49718
3 minuty temu, DivRoK napisał:

Podeślij mi nagranie i podaj mi swój nick na Socialclub jaki masz ?

Okej dam ci nagranie, ale po tym udowodnij że nie używasz darmowek.