Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Cheat na $$

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 8,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @121423563943023 Najpierw wyślij chociaż screena jakiegoś albo swoje konto SocialClub, a nie oferujesz typkowi, którego nie znasz, modowanie konta na jakichś darmówkach scammerze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_49711
1 minutę temu, DivRoK napisał:

Co ma jakiś Ojciec z tym wspólnego? Zastanów się co piszesz bo też możesz wylecieć z gtaforum i nie będziesz już sobie nabijał postów ?

Jeszcze powiesz, że to mowa nienawiści i ten cały twój lewacki bełkot. Ja napisałem prawdę.

Opublikowano
comment_49714
9 minut temu, DivRoK napisał:

Pisze prawdę oferujesz gościowi darmowe modowanie + brak konta później żeby mieć konto na testowanie modów wiesz ilu takich gówniaków jak Ty przewinęło się na tym forum ? Jesteś przygłupem i tyle i więcej nic już nie pisz bo ludzie się z Ciebie śmieją xDD

Nie potrzebuję konta do dropienia kasy. Jeżeli siebie nazywasz człowiekem to gratuluje. Nikomu tutaj do chuja nie dosięgasz jak i w realnym świecie i dlatego szukasz atencji.

4 minuty temu, Kubbson napisał:

@121423563943023 Najpierw wyślij chociaż screena jakiegoś albo swoje konto SocialClub, a nie oferujesz typkowi, którego nie znasz, modowanie konta na jakichś darmówkach scammerze ?

Mogę wysłać i nie używam darmówek jak ty.

Edytowane przez 121423563943023

Opublikowano
comment_49716
5 minut temu, DivRoK napisał:

Wyślij Screeny jak modujesz jakieś konto a nie gowniaku próbujesz oszukać tutaj osobe i proponujesz jej darmowe modowanie na darmowkach xD 

Mogę nawet to nagrać. PS Nie którzy mają pracę, a nie siedzą na zasiłku u matki, dlatego mogą sobie kupić menu.

Edytowane przez 121423563943023