Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_49615

Witam, mam pewien problem mianowicie chciałem sobie wczoraj pograć w GTA V zainstalowałem wszystko pięknie i nadszedł czas abym się zalogował podaje E-mail hasło ale nic piszę , że złe hasło lub E-mail no to naciskam zmień hasło wpisuje E-mail nic mi nie przychodziło lecz w kwietniu ktoś chyba mi się włamał i zmienił E-mail. 
Z mojego obecnego E-maila czyli [email protected] na jakiś   Oczywiście nic o tym nie wiedziałem i E-mail został zmieniony bez mojej zgody oraz wiedzy. Pisałem już cztery razy do Suportu i nadal nic. Również chciałem się skontaktować bezpośrednio lecz Social Club nie ma takiej możliwości no bo nie ukrywajmy to w końcu Social Club... A gdy dostaję odpowiedz to przez jakiegoś bota który tylko odpisuję , że to może być zły Launcher lub Direct .... 
Mam nadzieje, że pomożecie lub coś doradzicie bo szkoda mi 120 zł jak i mojego konta na którym trochę grałem. I jeszcze przyszły mi na pocztę informacje ze konto zostało zawieszone na 30 jakis idiota jakis cheaty mi wgral.

Mój nick na tym koncie to był : CarlYTPL

A mój E-mail który obsługiwał te konto to : [email protected]

Poniżej daję zdjęcie żebyście dokładnie zobaczyli co i jak.

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Mogłeś sobie wcześniej dodać weryfikację dwuetapową, wtedy trudniej byłoby się włamac. Teraz, skoro zmienili maila itp. już raczej po koncie. Teraz już wiesz, że konto trzeba chronić.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_49621

Mogłeś sobie wcześniej dodać weryfikację dwuetapową, wtedy trudniej byłoby się włamac.

Teraz, skoro zmienili maila itp. już raczej po koncie.

Teraz już wiesz, że konto trzeba chronić.