Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_50411

Hej chciałbym zaprosić was na mój świeżo otwarty serwer RolePlay! Nazywa się on RealLifeRP wszystkie skrypty itp mam dopracowane lecz trochę brakuje mi graczy więc mam nadzieję że dołączycie i odegracie jakieś fajne akcje RP Oferujemy: -Miłą i ogarniętą administrację -Rekrutacje do Frakcji -Dopracowane skrypty -Wszystkie błędy jak najszybciej naprawiane -dużo addonów -miłą atmosferę oraz brak amatorki (będzie to pilnowane) -Własne interiory -nie lspd które nie mustwinuje to chyba tyle zapraszam was serdecznie mam nadzieję że wbijecie Discord: https://discord.gg/d4Qun3t Serwer możecie wyszukać na Fivem! powodzenia w odgrywaniu Fajnej Roli i zapraszam na serwer

logo.png

Edytowane przez Leszczyn
..

• Wyświetleń 6,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Brak postów do wyświetlenia