Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 118
  • Wyświetleń 91,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_944

Tak,ale wyjaśnij mi jedną rzecz. Jak mam się zachowywać normalnie jak non stop po mnie jeżdżą (wyzywają itd) denerwują,prowokują i powiec mi to 

:)

tumblr_m9jv5lYFib1qesypno1_r1_500.gif

Opublikowano
comment_946

Nie pamiętam ale to było jakieś pare tygodniu temu jak doszłem do ekipy. Mam 12 lat ale zachowanie moje itd nie ma niczego do życzenia :)

Opublikowano
comment_949
Przed chwilą, Macias napisał:

a pamiętasz kto to był?

Przeczytaj to co napisałem wyżej :)

3 minuty temu, RooTl3s napisał:

Nie pamiętam ale to było jakieś pare tygodniu temu jak doszłem do ekipy. Mam 12 lat ale zachowanie moje itd nie ma niczego do życzenia :)

Opublikowano
comment_955

@Namo mógłbyś usunąć stare regulaminy jeśli jeszcze gdzieś są, bo pełno osób wciąż się zgłasza na przedstawiciela na social clubie?

Edytowane przez Keyoshii
Błąd gramatyczny

• 5 tygodni później...
Opublikowano
comment_1249
9 minut temu, Namo napisał:

:-) już wyedytowąłem posta :-)

@Namo no właśnie nic nie zrobiłem :v ostatnio TOST groził mi, że dostanę bana ale nie wiedziałęm za co...To było na live Viniego.

EDIT. TO BYŁ OLSZA691

Edytowane przez Baartek_14

Opublikowano
comment_1252

Pozdro dostałem bana za nic. Namo ze mną nawet nie gadał i mówi że jestem zjebany fajnie. Napisałem do niego w sprawie rangi na ts i dostałem bana. GJ

Opublikowano
  • Autor
comment_1253

@GuberPL bana dostałeś bo masz wyjebane na regulamin i kanał informacyjny na tsie. Nawet tosterbot pisał ci na tsie jak załatwić sobie rangę a ty pajacu chciałeś ze mną na randkę się umówić na kanale Vinewood. Wypierdalaj i niech cię nie widzę.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

• 3 tygodnie później...