Skocz do zawartości

Recommended Posts

Havkarr    0

Mój sprzęt i5 4460 3,2 GHz, r7 250x 1gb vram, 1x 8gb ramu. Mam dwa pytania.

1. Na Wszystkich ustawieniach graficznych mam około 60-70 fps po za miastem a w mieście około 50-60 fps (co jest dziwne bo mam lepszy procesor od karty, ale może dlatego bo nam wyłączoną trawę i karta bardziej się męczy w mieście) dlaczego tak jest?

2. Przy jeździe po mieście autem mam dropy  do około 30 fps, czy to wina karty?

Proszę o pomoc! Man nadzieję, że moje dwa problemy są z winy karty bo że niedługo wymieniam ją na gtx 1060 6gb :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Namo    1464
2 minuty temu, Havkarr napisał:

czy to wina karty?

Tak, na 1 GB vRAM to możesz w slither.io pograć.

3 minuty temu, Havkarr napisał:

niedługo wymieniam ją

Dokup jeszcze drugą kość ramu i dysk SSD 250 GB.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Namo    1464
2 minuty temu, Maciek napisał:

dysk nic nie daje. przyspiesza wczytywanie gry

Ma, u Viniego wolny dysk nie nadążał z wczytywaniem mapy z tych dużych plików.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz


  • Podobna zawartość

    • Przez Arbuzik4
      Tak jak w temacie szukam ludzi do wspólnego grania. mam 71 lvl 16 lat. Jeżeli ktoś jest chętny to dodajcie na sc ..Negan..1
    • Przez WolakXD
      Siema , 
      Mam chęc pogrania w GTA online ,
      jest problem bo gdy wciśne przycisk home , wejde w ustawienia i tam w sieć,
      to pisze mi UPD czy tam NAT  jest zablokowane
      Mam internet z VEctry więc nie da się grzebać w ustawieniach routera
      Chodzi tu chyba o przekierowanie portów ale nwm jak to zrobić i czy to to
      Prosze o pomoc 
      Pozdrawiam!
×