Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_53282

Witam, mam dziwną akcje z gta które przestało mi się uruchamiać a już kombinowałem z usuwaniem gry i instalacje na nowo (GTA tools z sociala bo nie mam napędu bo szybciej ściągnę niż z płyty zainstaluje). Samo gta niby się instaluje ale jak chce odpalić gierkę by ściągało resztę plików (60gb) to nic się nie dzieje tak jakby program się zamykał od razu  w chwili otwarcia. Pierwszy raz mam takie dziwne akcje bo przed tym śmiesznym updatem było spoko (nie ten z kasynem tylko to co dodali te dodatkowe auta klasyczne czy coś tam..............)

Zrzut ekranu (23).png

nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz xd 

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• W RivaTuner Statistics Server w "Global/Application detection level" ustaw "None".

Opublikowane grafiki

Featured Replies