Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 7
- Wyświetleń 17.4 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
Popularne dni
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam,
niestety od jakiegoś czasu (mianowicie od piątku) nie mogę odpalić GTAV z poziomu launchera Rockstar Games. Wyskakuje komunikat jak w tytule. W czwartek jeszcze wszystko działało, a nagle w piątek już nie. Przeinstalowywałam samo GTA i launcher Rockstara, wyłączyłam antywirusa (w innej grze był to główny problem jej niedziałania, więc chciałam spróbować czy tutaj też pomoże), ale nic z tego. Szukałam czy ktoś jeszcze miał taki problem, ale albo nikt nie odpowiedział, albo nagle z niewyjaśnionych przyczyn zaczęło już im działać. Ogólnie odkąd używam ich osobnej platformy to same problemy mam z GTA (gra się co jakiś czas sama wyłączała, a teraz to), ale niestety inaczej już nie można odpalić gry. Jeśli ktoś coś wie jak można ten problem rozwiązać to proszę o pomoc. Wysłałam już zgłoszenie na Rockstar Support, ale nie wiem jak sprawnie to działa.