Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 3
- Wyświetleń 3,5 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
Recon 1 odpowiedź
-
razer_razerowy 1 odpowiedź
-
TonnyTon 1 odpowiedź
Popularne dni
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Cześć :) dziś miałem dziwną sytuację .Do mojej sesji dołączył cheater(bo nawet szkoda go nazwać hakerem) ... niszczył z pięści auta i miał różne inne darmowe wietnamskie cheaty..Uwziął się na mnie,mimo,że kazałem mu się odczepić a teraz mam problem :( Po próbie dołączenia do sesji gra każe skończyć mi tutorial ,który skończyłem już dawno(11 miesięcy) temu ...Nawet ,gdy chcę rozpocząć story mode i gra domyślnie wysyła mnie do misji Franklina (ta pierwsza od rozpoczęcia) i chcę przerzucić się na online mam nieskończone wczytywanie .Czekałem 15 -20 minut i nic - wczytuje w nieskończoność...Nie znam się ,gram w wolnym czasie w przerwie od roboty i nie spotkałem się nigdy z czymś takim...Może mi ktoś coś poradzić?Może to jakiś zwykły problem ,ale ja nie jestem na bieżąco ,więc proszę mi wybaczyć:)