Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 18
- Wyświetleń 12.5 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
Popularne dni
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam. Od momentu kiedy zainstalowałem GTA 5 pojawia się u mnie problem, między innymi gram na wysokich ustawieniach graficznych, a mam 30-40 FPS, w wiedźminie 3 grając na wysokich miałem 50-60 FPS+, no a wiedźmin nieco przewyższa wymagania GTA 5. Nie wiem, co może być przyczyną, tak niskich wyników FPS. Bardzo prosiłbym o pomoc, lubię tą grę i chciałbym pograć na jak najlepszych ustawieniach graficznych, mając przy tym te 50-60FPS+. Chciałbym dodać, że instalowałem już sterowniki a i GTA 5 zainstalowało mi się w dziwnym miejscu, jest screen jak to wygląda.Czemu dziwnie ? Po prostu zainstalowało mi się to w folderze z grami myślałem, że utworzy folder, a nie bezpośrednio wrzuci pliki.
Specyfikacja sprzętu:
RAM: 8192MB
Procesor: AMD A10-7870K Radeon R7 Compute Cores 4C+8G (4CPUs), ~3.9GHz
Karta graficzna: AMD Radeon (TM) R7 370 Series (Posiada 2GB ramu)
DirectX: 12