Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od momentu kiedy zainstalowałem GTA 5 pojawia się u mnie problem, między innymi gram na wysokich ustawieniach graficznych, a mam 30-40 FPS, w wiedźminie 3 grając na wysokich miałem 50-60 FPS+, no a wiedźmin nieco przewyższa wymagania GTA 5. Nie wiem, co może być przyczyną, tak niskich wyników FPS. Bardzo prosiłbym o pomoc, lubię tą grę i chciałbym pograć na jak najlepszych ustawieniach graficznych, mając przy tym te 50-60FPS+. Chciałbym dodać, że instalowałem już sterowniki a i GTA 5 zainstalowało mi się w dziwnym miejscu, jest screen jak to wygląda.Czemu dziwnie ? Po prostu zainstalowało mi się to w folderze z grami myślałem, że utworzy folder, a nie bezpośrednio wrzuci pliki.

Specyfikacja sprzętu:
RAM: 8192MB
Procesor: AMD A10-7870K Radeon R7 Compute Cores 4C+8G (4CPUs), ~3.9GHz
Karta graficzna: AMD Radeon (TM) R7 370 Series (Posiada 2GB ramu)
DirectX: 12

Bez tytułu.png

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
1 minutę temu, RockardPL napisał:

wiedźmin nieco przewyższa wymagania GTA 5

Jakiś bzdur się naczytałeś. Wiedźmina to ja bym na laptopie odpalił na wysokich.

2 minuty temu, RockardPL napisał:

AMD Radeon (TM) R7 370 Series

Na tym nie pograsz komfortowo w GTA V.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano

gosc mnie wyruchal na hajs zreszta wiele rzeczy sie naslyszalem ze u tego goscia u ktorego skladalem to strasznie oszukuje ale to dopiero dowiedzialem sie po zakupie i tak komputer kosztowal 2800zl klawiature potem dokupywalem za 700 i myszke za 2500 monitor 600 podkladka 50 sluchawki 300 ale sam komp 2800

Opublikowano

Wiem, ze niezle jestem strasznie wkurwiony. Jak kurwa mozna tak robic szkoda ze od kupna kompa minelo juz kilka dobrych miesiecy tak to bym poszedl do niego i zlozyl skarge, ze komputer nie spelnia moich potrzeb i oszukal mnie.

Opublikowano

Ja składałem AMD kompa w serwisie, który wydawał się dobry. Rok później cały się spalił, dali mi na gwarancji komputer o podobnych parametrach. Niecałe 3 lata później poszła karta graficzna. Wymieniłem pół komputera. 

Opublikowano
Dnia 3.03.2017 o 19:43, AmbasadorNiemiec napisał:

Ja składałem AMD kompa w serwisie, który wydawał się dobry. Rok później cały się spalił, dali mi na gwarancji komputer o podobnych parametrach. Niecałe 3 lata później poszła karta graficzna. Wymieniłem pół komputera. 

A czy jak komputer sie zepsuje i mam gwarancje to moge prosic o zwrot pieniedzy ?