Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Brak online

Opublikowano
comment_56867

Gdy Wchodze w menu GTA nie pokazuje mi sie GTA online mam tylko wyjdz,ustawienia,tryb fabularny 

Gdy wejde w tryb fabularny i klikam online to po chwili pisze :aby zagrać w GTA online trzeba przejść prolog czy jakoś tak.

Ale rzecz w tym ze prolog przechodzilem wiele razy cala gre 2 razy przeszedł em próbował em usuwać zapisy gry klikac nowa gra ale nic nie pomaga

Ma ktoś pomysł na naprawę tego? Pomocy

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_56898
Dnia 11.03.2020 o 18:07, ProPiXx napisał:

Gdy Wchodze w menu GTA nie pokazuje mi sie GTA online mam tylko wyjdz,ustawienia,tryb fabularny 

Gdy wejde w tryb fabularny i klikam online to po chwili pisze :aby zagrać w GTA online trzeba przejść prolog czy jakoś tak.

Ale rzecz w tym ze prolog przechodzilem wiele razy cala gre 2 razy przeszedł em próbował em usuwać zapisy gry klikac nowa gra ale nic nie pomaga

Ma ktoś pomysł na naprawę tego? Pomocy

tak zobacz prelog i zapisz 

w launcher daj sprawdzenie poprawności zgodność  zapisu plikówUstawienia.png.6933b6e914b07a401491767668466299.png

• 1 rok później...
Opublikowano
comment_63978
Dnia 13.03.2020 o 09:23, Recon napisał:

w launcher daj sprawdzenie poprawności zgodność  zapisu plikówUstawienia.png.6933b6e914b07a401491767668466299.png

Co jeśli tak zrobiłem i nadal nie pokazuje mi online? Chce reinstalacje zrobić (ale jak tak już zrobiłem to mam na myśli że już tak miałem ale nie pamiętam co dalej) i po ponownym zainstalowaniu wciąż mi nie pokazywało zawszę mi piszę żeby przejść samouczek GTA online a już go przechodziłem

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
comment_66313
Dnia 13.03.2020 o 09:23, Recon napisał:

A na xbox one jak mi pisze że nie jest dostępny tryb online dla profilu jak wchodzę w grę to co mam zrobić?