Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_57566

Witam, dostałem e-mail, napisany po chińsku! (znalazłem tutaj podobny problem i wiem że zostaje mi jedynie napisanie do Rockstara, tyle tylko że nie wiem co to jest Identyfikator platformy (SteamID, PSNID, Gamertag). Używam PC-towego launchera

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_57585
16 godzin temu, bobpcio napisał:

konto udało sie odzyskać poprzez ten sam cholerny email. Jednak wciąż nie wiem co to ten identyfikator i gdzie go znaleźć.

Identyfikator platformy (SteamID, PSNID, Gamertag) wejdź w ustawienia profilu na SC i na pasku tam gdzie się wpisuje np, stronę jakąś.  Jest Twój identyfikator zaczyna się tak https://pl.socialclub.rockstargames.com/     ..........

Edytowane przez Recon

Opublikowano
comment_57753
Dnia 8.04.2020 o 17:59, bobpcio napisał:

konto udało sie odzyskać poprzez ten sam cholerny email. Jednak wciąż nie wiem co to ten identyfikator i gdzie go znaleźć.

Witam, jak Ci się to udało? bo ja mam maila ze mi zmieniono po prostu maila do konta mojego jakby i teraz zostaje z gra i wykorzystanym już kodem przez kogoś innego