Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 8
- Wyświetleń 4 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Popularne dni
Popularne posty
-
A więc tak zmniejsz rozdzielczość ekranu w grze i zobacz jak to wygląda podczas gry lub ustawień Następnie przejdź do panelu sterowania systemu i kliknij na opcje zasilania tam będziesz miał plan
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Od zainstalowania gry zmagam się z problemem rozpikselowanej i prześwitującej skóry bohaterów. W niektórych cutscenkach jest okej, w innych jest równie zepsuta, co w normalniej rozgrywce. Mowa tu o wszystkich postaciach, również niezależnych. Próbowałem zmieniać ustawienia graficzne, ale nie przyniosło to żadnego efektu. Nigdzie w internecie nie znalazłem niczego takiego. Chodzi tutaj jedynie o skórę, ubrania i włosy są w porządku. Bardzo burzy to imersję i nie pozwala mi chociażby na stworzenie postaci jakiej bym chciał. W zdjęciach przesyłam jak to wygląda. Byłbym wdzięczny za ewentualne porady i sugestie.