Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

GTA Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Problem z klubem

Opublikowano

Witam, zacząłem grać niedawno. Kupiłem klub motocyklowy, wiec z automatu zostałem prezydentem, mianowałem swojego znajomego z Ekipy na v-ce prezydenta. Problem polega na tym ze zs każdym razem jak opuszczę grę, klub tek jakby się rozwiązuje. Gdy wchodzę na nowo muszę znów mianować siebie prezydentem a potem znów znajomego dodawać do klubu. To jakiś błąd GTA?

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, krystiansm napisał:

Witam, zacząłem grać niedawno. Kupiłem klub motocyklowy, wiec z automatu zostałem prezydentem, mianowałem swojego znajomego z Ekipy na v-ce prezydenta. Problem polega na tym ze zs każdym razem jak opuszczę grę, klub tek jakby się rozwiązuje. Gdy wchodzę na nowo muszę znów mianować siebie prezydentem a potem znów znajomego dodawać do klubu. To jakiś błąd GTA?

To nie błąd tak to ma wyglądać. Błąd to jest wtedy jak ponownie się uruchomi gre , a ty nadal jesteś prezydentem. Gdy dojdzie to ataku na wytwórnie szybko zmienisz zdanie.

Nie jesteś z automatu prezydentem tylko po kliknięciu na M masz wybór zarejestruj się w klubie motocyklowym i tak samo go rozwiązujesz. Tak trzeba zaprosić znajomego do organizacji.

Dobra rada jeśli nie musisz to nie przebywaj jako prezydent klubu w nieskończoność. Tylko , gdy uzupełniasz zasoby do wytwórni lub , gdy sprzedajesz. Po tym rozwiązujesz organizację.

Opublikowano

Też jestem nowy, mam podobny problem, po każdym wyjściu z gry traciłem status prezydenta. Ponowne pójście do klubu i wejście na laptopa zawsze mianowało mnie prezydentem. Dzisiaj postanowiłem zrobić to samo (wejść na laptopa w klubie), ale wyświetla mi info że nie mam dostępu do komputera.

Jak mianować się ponownie prezydentem?

Opublikowano
19 godzin temu, watus1992r napisał:

Też jestem nowy, mam podobny problem, po każdym wyjściu z gry traciłem status prezydenta. Ponowne pójście do klubu i wejście na laptopa zawsze mianowało mnie prezydentem. Dzisiaj postanowiłem zrobić to samo (wejść na laptopa w klubie), ale wyświetla mi info że nie mam dostępu do komputera.

Jak mianować się ponownie prezydentem?

Pod M są funkcje Securoserv oraz prezydent klubu motocyklowego klikasz w i zatwierdzasz.