Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_58921

Hej! Założyłam ostatnio klub motocyklowy i kupiłam drukarnie pieniędzy. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak zatrudnić pracowników? Czekam na odpowiedź.

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 27,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Nie możesz. Jedynie masz szanse kupić tańszy, przez co odzyskasz trochę kasy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_58929

wchodzisz pierwszy raz idziesz do laptopa jest cos takiego  jak przygotowanie robisz jedna misje zeby zdobyc zasoby a potem tylko uzupelniasz zasoby , pracownicy sami zaczynaj praowac jak zasoby sa i tak jest w kazdym biznesie ktory zaczynasz

:shinobiSharingan:

Opublikowano
  • Autor
comment_58930

Ok, zrobiłam to. Mam jeszcze 1 pytanie. Żeby biznes przynosił dochody muszę cały czas być w drukarni czy mogę robić coś innego?

• 1 rok później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
comment_69109

Mam pytania, czy jeśli mam drukarnię i jestem w Online i wyjdę z klubu swego na tryb prezesa, czy drukarnia będzie zarabiała, cxy muszę być prezydentem klubu ?

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
comment_73063
8 minut temu, maly_maciu napisał(a):

czy moge sprzedac drukarnie banknotow ?