Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_12787

Dostałem ostatnio bana na parę dni (nie wiem dokładnie ile) za pieniądze które dostałem od cheatera wtedy nie wiedziałem, że branie ich jest nie dozwolone (pieniądze spadały z "nieba" na moją postać) I tu moje pytanie bo słyszałem, że najpierw jest ban na ileś tam tygodni potem miesięcy i na koncu jest permanentny ban, więc jeśli dostałem tego pierwszego bana to po jakimś czasie ta ilość banów (w moim przypadku jednego bana) się zresetuje?

Z góry dziękuję ;)

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 10.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
comment_12796
6 godzin temu, RoleeQ napisał:

Nie, potem dostajesz perma, no chyba że będziesz miał farta i jakimś cudem rockstar zdejmie ci tego perma

Dzięki a do ilu tak na oko pieniędzy można wpłacić na konto w banku żeby nie dostać bana? 250 tyś? 500 tyś? 1 mln? 2 mln? ;)

Opublikowano
comment_12798
17 minut temu, Havkarr napisał:

ilu tak na oko pieniędzy można wpłacić na konto w banku

Żadnej, anty-cheat R* jest upośledzony, nawet legalny hajs wpłacony do banku niesie wysokie ryzyko bana. Strach jest auto swoje z garażu sprzedać bo hajs leci do banku, ja dostałem w listopadzie bana za taką operację.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_12808

Mi na szczęście nie przytrafił się ban za wpłacanie pieniędzy do banku.

Pamiętam, za czasów kiedy GTA V dopiero wyszło na rynek i grało się w to na PS3/X360, były w grudniu ataki hackerskie. Dostałem od jednego typola aż 500 milionów. A całą kasę wpłaciłem do banku. Skończyło się dla mnie tym, że zmniejszyli mi pieniądze do 100 tysięcy dolców. Ale zgadzam się z Namo, ich ant-cheat to totalne g*wno.