Zarejestruj się
Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.
- Odpowiedzi 5
- Wyświetleń 4,3 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Popularne dni
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam wszystkich czytelników
Posiadam problem, z którym borykam się od długiego czasu, a dokładnie spadki fps. Nie mam słabego komputera, by ta gra mogła tak działać. Na ustawieniach średnich (zaawansowane ustawienia graficzne - wszystkie wyłączone) odnotowałem spadki nawet do 50 fps (nawet na pustej sesji). Gdy wchodzę do trybu singleplayer - okazuje się, że mogę grać na najwyżych ustawieniach w granicach nawet 100 klatek. Posiadam taki sprzęt:
CPU: Ryzen 5 2600 (OC na 4 GHz, 1,320V)
GPU: ASUS Dual RTX 2060
RAM: HyperX Predator RGB (2x8GB) 3200MHz
GTA V jest teraz zainstalowana na dysku m.2 Adata xpg s40g (był wcześniej instalowany na dysku HDD i problem był identyczny)
Dodam, że każdy z podzespołów kompletnie się nie grzeje (maksymalnie 60 stopni na grafice i procesorze), zużycie procesora i grafiki nie jest wykorzystywane nawet w 50% i sterowniki są najnowsze.
Wie ktoś albo ma ktoś ma jakikolwiek pomysł, co może być przyczyną tak sporych dropów klatek?
Edytowane przez Jacoobpsx
Nie dopisałem kilku istotnych informacji