Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_61390

Po zakupie karty sharka (8mln)Kupiłem 13 aut połowa tych aut do mnie Nie dotarła. Do tego zginęły mi auta które już miałem. Objechałem wszystkie możliwe miejsca w których mogły być te auta niestety bez efektów. Czytałem na forum żeby dzwonić do pegasusa ale to Tez bez efektow

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_61416

Miejsce to klub  nocny.ale z autam to ciężko powiedzieć bo kupiłem ta kartę sharka 8,000,000 i wpadłem w szał zakopow. I te auta które miałem już chyba że trzy mi znikły w sumie tyle doliczyłem a o ilu zapomniałem i s tego salonu jak zamawiałem to myślę że nie dotarła do mnie połowa może trochę mniej. 13 aut kupiłem z czego 6 może 7 dotarło. 

Opublikowano
comment_61417

Dzwoniłeś do mechanika, i sprawdzałeś wszystkie poziomy garażu klubu nocnego? Auta po prostu tak o nie znikają, chyba że kupiłeś i w tym samym momencie gierke wyłączyłeś. Poszukaj dokładnie u mechanika.

Opublikowano
  • Autor
comment_61419

Sprawdzałem wszystkie możliwe miejsc. Nic mechanik nic! Przychodziły takie chyba email że są gdzie w przechowalni ale nie mam pojęci gdzie to jest. Tu też mi ktoś napisał że do przechowalni trafiają jak nie ma miejsca a miejsca mam opur