Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_14130

Witam, rozpoczne 2 raz ten temat bo nie dostalem wystarczajacego objasnienia a wiec tak,. W piatek kupuje nowe gta 5 poniewaz na pierwszym koncie zalapalem bana permamentnego i teraz tak zrobilem nowe konto w Sc nowa poczte usunąłem wszystkie pozostalosci po cheatach typu  scripthook,modmenubase.dan, nativetrainer.asi, trainerv trainerV.asi i dinput8,dll Gdy odpalam launcher to wyswietla mi sie zebym sie zalogowal ,to sie loguje i prosi mnie o kod aktywacyjny ktory podam po zakupieniu nowej gry gta 5. Iteraz tworzy sie moje jedno pytanie lepiej odinstalowac gta 5 i zainstalowac by nie bylo pozostalosci po cheatach jakich nie widze  czy zaryzykowac i nie odinstalowywac. Prosze o dobra odpowiedz, z gory dziekuje.

Edytowane przez polares13request

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 7,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_14144
13 minut temu, Xxsource98xDoge napisał:

Możesz zostawić, przecież jak masz np. dinput8.dll albo native trainera to nie wejdziesz na online

Tak wyglada moj folder jest wszystko dobrze? Nie ma pozostalosci po tych trainerach itp itd?

SHU_1493843113287-1990.png