-
Załóż konto na GTA Forum
Dołącz do społeczności GTA Forum i bądź na bieżąco z nowościami ze świata GTA Online, dziel się swoimi postępami i szukaj kompanów do wspólnej gry. Zdobądź GTA$ 100 000 000 na Money Lobby i popraw statystyki swojej postaci na Level Up.
playstation 4 Cheaty
-
Podobna zawartość
-
Przez mmakiller
Problem jak w temacie, musiałem wcześniej odrzucić telefon gdy dzwonił Simeon i teraz nie mogę kupić żadnej nieruchomości. Grałem kilka godzin, zalogowałem się od nowa w on line . Próbowałem z sklepem bo dużo filmików ma yt jest ze niby tak, ale nic nie działa. Ktoś pomoże?
-
Przez dawidd24
Witam. Mam problem z brakiem ikonek misji głównych. Ma ktoś jakiś pomysł co zrobić żeby odblokować ? Jeździłem wszystkimi postaciami i nic, mam jakieś wiadomości od Trevora żeby nauczy się strzelać ( Franklin) i latać samolotem (Michael) ale nie ma żadnych znaczników. W załączniku dodaje zdjęcia z map i misji które przeszedłem
-
Przez VwzG
Mam problem z grania z kolegą ja mam PS4 a kolega Xbox one s i jak dodaje do w social club to mi po ponownego włączeniu Gta5 nadal go nie mam znajomych tak samo z ekipą?? O co chodzi??
-
Przez Mientki
Cześć. Tydzień temu wykupilem na miesiąc internet na ps4.
Chciałem pograć w gta online, ale nie chce mi się w ogóle połączyć online. Wyskakuje komunikat, że : "Usługi sieciowe rockstar są chwilowo niedostępne. "
I tak już od tygodnia codziennie.
Niemam zielonego pojęcia co zrobić, może ktoś podpowie co zrobić. Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
-
Rekomendowany post