Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_63517

hejka

zrobiłem zwiad wyspy  w stopniu powiedzmy średnim i co dalej? co trzeba zrobić, aby można było mieć dostęp do  misji w terenie?

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 11,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_63555
Dnia 11.03.2021 o 01:14, prestton napisał:

hejka

zrobiłem zwiad wyspy  w stopniu powiedzmy średnim i co dalej? co trzeba zrobić, aby można było mieć dostęp do  misji w terenie?

Misje odblokowują się po czasie. Po kilku napadach na wyspę.  Będzie do ciebie dzwonił

Opublikowano
  • Autor
comment_63573

A mógłbyś to bardziej sprecyzować?

Bo niby dzwoni ten Pavel i pojawia się takie coś; 'inna organizacja przenosi  część swojego sprzętu . możemy go użyć do naszych celów, wystarczy tylko wyciągnąć rękę, tak?: Wciskam enter i dupa niby do niego dzwonię i zajęte. Chyba nie tak ma to wyglądać? Ma to być rodzaj misji, ale w kosatce w ekranie planowania nie podświetlają mi się misje w terenie, więc o co kaman?

Opublikowano
comment_63598
Dnia 15.03.2021 o 01:24, prestton napisał:

A mógłbyś to bardziej sprecyzować?

Bo niby dzwoni ten Pavel i pojawia się takie coś; 'inna organizacja przenosi  część swojego sprzętu . możemy go użyć do naszych celów, wystarczy tylko wyciągnąć rękę, tak?: Wciskam enter i dupa niby do niego dzwonię i zajęte. Chyba nie tak ma to wyglądać? Ma to być rodzaj misji, ale w kosatce w ekranie planowania nie podświetlają mi się misje w terenie, więc o co kaman?

Nie ten z łodzi Pavel. A ten świr co go zawiozłeś na wyspę przy pierwszym rozpoznaniu wyspy to on będzie dzwonił , a przeważnie dzwoni w takich momentach jak skończysz zwiad wyspy i wylądujesz już na lotnisku. Misje polegają na tym , abyś mu coś dostarczył na wyspę np pizzę lub szampana, klapki  itp. taki misje to są. 

Pavel gość z łodzi podwodnej dzwoni bo możesz rozpocząć kolejne przygotowanie do napadu na wsypę 

To, że jakaś organizacja (ekipa) przenosi części lub sprzedaje towar lub uzbrojenie to radził bym ci ich zostawić w spokoju . Bo chłopaki ciułali , a teraz sprzedają swój towar. Ty za zniszczenie dostaniesz kilka tyś może 10k , a oni stracą od 400ts do 1,200tyś. 

Opublikowano
  • Autor
comment_63621

Dobra to inaczej, zwiad zrobiony kilkakrotnie i co dalej? Kiedy, albo co trzeba jeszcze zrobić aby móc wykonać ten cholerny napad???

• 2 lata później...
Opublikowano
comment_72679

siema mam problem bo Pavel nie chce do mnie zadzwonić w sprawie napadu na cayo perico czekam już 2h a normalnie dzwonił po 30min czekania Pomoże ktoś?