Skocz do zawartości
  • Widget Title

    Transmisja live z GTA Online na kanale namopsx jest teraz offline
  • Załóż konto na GTA Forum

    Dołącz do społeczności GTA Forum i bądź na bieżąco z nowościami ze świata GTA Online, dziel się swoimi postępami i szukaj kompanów do wspólnej gry.

problem z wgranym autem :/


JookAir

Rekomendowany post

Witam, mam problem z pewnym wgranym autem do gta 5 sp. Wgrałem auto po przez OpenIV do gta 5, jak pierwszy raz podmieniłem auto (dodge charger na police interceptora) to było ok, wszystko działało. Teraz jak chciałem wgrać inne auto na police interceptora, wszedłem do gry i nadal miałem dodge chargera ale zbugowanego który teraz wygląda tak ?, nie ma els ani dobrych felg. Pomoże ktoś proszę?508057556_dodge1.PNG.733c61efc455f7412441ea4efd2e10ea.PNG

Link do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 0
  • Utworzono
  • Ostatnia odpowiedź

Najwięcej napisali

Popularny w dniach

Najwięcej napisali

Popularny w dniach

Zdjęcia z postu

Dołącz do dyskusji

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeżeli masz konto, zaloguj się aby pisać ze swojego konta.

Gość
Odpowiedz...

×   Wkleiłeś treść z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Only 75 emoji are allowed.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia wypowiedź została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Utwórz nowe...

Ważna informacja

Ta strona używa ciasteczek aby dawać najlepszą jakość korzystania ze społeczności GTA Forum